Hlavní obsah

Výstavba kanceláří na Kavčích Horách jede podle plánu

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hrubá stavba administrativní budovy na Kavčích Horách ve čtvrtém pražském obvodu byla dokončena podle plánu. Pozemek o rozloze 20 tisíc metrů čtverečních, na kterém vyrůstá Kavčí Hory Office Park, sloužil dříve jako skladovací prostory.

Článek

Nová budova zhodnotí nejenom tento pozemek, ale i přilehlou lokalitu. Nebude chybět ani parková zeleň v okolí budovy. Kavčí Hory Office Park vyrůstá nedaleko křižovatky ulic Pujmanové a Na Hřebenech II v Praze 4.

Zajímavě řešenou administrativní budovu o hrubé nadzemní ploše 43 000 metrů čtverečních projektoval architekt Michal Gabriel. Budova je koncipována jako hřebenový systém, kde spojovací trakt propojuje čtyři na něj kolmá křídla. Objekt nabídne na 700 parkovacích stání na podzemních podlažích.

"Stavební práce probíhají podle plánu, a tak předpokládáme, že v létě příštího roku budeme moci přivítat první nájemce. Ti jistě ocení nejenom příjemnou a dopravně dobře dostupnou lokalitu, ale také krásný výhled na panorama Prahy s Pražským hradem, " uvedl k dokončení hrubé stavby Peter Noack z developerské firmy Hochtief Development.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám