Hlavní obsah

Z Londýna do San Franciska za tři minuty. Pilot natočil časosběrné video letu

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zajímalo vás někdy, jaký výhled mají z kokpitu letadla piloti? Dave Wallsworth, pilot British Airways, natočil při cestě z londýnského Heathrow do San Franciska časosběrné video a jedenáctihodinový let se mu tak podařilo smrsknout do necelých 3,5 minuty.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pilot ve tříminutovém časosběrném videu zachytil let z Londýna do San FranciskaVideo: Caters News / British Airways, AP

 
Článek

Nekonečná záplava mraků a slunce. Tak vypadá za dne „kancelář“ pilotů, jak zdokumentoval Wallsworth na svém časosběrném videu. Epický let z Velké Británie až do Kalifornie absolvoval v největším dopravním letadle světa, Airbusu A380, píše agentura Caters News.

Při cestě do San Franciska tento velikán nebes přeletěl přes Island a Grónsko, odkud zamířil k pobřeží Severní Ameriky a přes USA dále na západ.

Společnost Airbus v zimě oznámila, že největší letadlo pro osobní dopravu na světě, přezdívané superjumbo, přestane vyrábět. Letoun aktuálně obsluhuje i jedny z nejdelších linek na planetě.

Reklama

Výběr článků

Načítám