Hlavní obsah

Pobyt v nejděsivějším hotelu světa je zdarma, nikdo ale ještě nevydržel až do konce

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč by proboha chtěl někdo trávit čas na místě, kde ví, že bude strašen, týrán, zostuzován a bude brán jako cokoliv, jen ne vážený host? Kvůli zážitku. V tuto chvíli čekají desetitisíce lidí v řadě na to, aby mohli strávit osm hodin v McKamey Manor v kalifornském San Diegu. Osmihodinová výzva je navíc zdarma.

BEZ KOMENTÁŘE: Nejděsivější hotel na světě nabízí návštěvníkům hororové zážitky

 
Článek

Je to zážitek, vedle kterého bledne i spatření Bílé paní unášené mimozemšťany. Během osmihodinového utrpení je host mimo jiné svázán, máčen v tekutině připomínající krev, zavřen v kleci, pokryt živými hady či nucen jíst pukavce. Je tak trochu až s podivem, že na takový zážitek čeká 24 000 lidí.

V domě současně pobývají maximálně dva lidé, ale vše je natáčeno z nejrůznějších kamer a úhlů, aby hrůzné chvíle mohli sledovat zájemci po internetu. Vstup je zdarma, což láká zejména mnoho mladých, kteří by si jinak podobný temný zážitek dovolit nemohli. Provozovatel pouze žádá po lidech, aby přinesli pytel žrádla pro psy či čtyři konzervy, které posléze věnuje na správné místo.

Hrozba infarktu

Zakladatel projektu Russ McKamey (55) tvrdí, že žádné dvě návštěvy nejsou úplně stejné, a jeho přítelkyně Carol Schultzová mu dává za pravdu. Těm, kteří chtějí do jeho děsivého sídla vstoupit, musí být minimálně 21 let a nesmějí mít zdravotní obtíže, které by je mohly ohrozit na životě v případě úleku či velkého stresu. A vzhledem ke kouřovým efektům nepustí dovnitř ani astmatiky.

„Nic není jako pobyt u nás. Je to jako žít si vlastní hororový příběh. V domě jsou čtyři různá místa, která mají hosté absolvovat. Hardcore fanoušci pak mohou po internetu sledovat streamovaný přenos. Ty, kteří se zúčastní, považuji za své přátele. Trávím s nimi nějaký čas před vstupem do sídla a mnohé o nich zjišťuji, aby byl zážitek co nejsilnější,” uvedl McKamey.

Fanoušek hororů

„Všechno je neskutečně interaktivní – i jednotlivé výzvy jsou určené k tomu, aby dokázaly, co jsou lidé ještě schopní udělat a co už prostě ne. Tematika se pravidelně mění, aby to bylo o to zajímavější.

Russ dostal nápad na tento typ zážitku už před 14 lety, a když se vše rozjelo, bylo to splnění jeho životního snu. Sám se považuje za velkého fanouška hororů, jako jsou Psycho či Texaský masakr motorovou pilou. A jak dodává, není neobvyklé, že se v jeho domě rozbrečí i dospělí muži. Úprava domu na toto nefalšované peklo na zemi ho přišla v přepočtu na 11 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám