Hlavní obsah

Sloupové hodiny jako zajímavý a originální solitér

Právo, Gisela Růžičková

Sloupové neboli podlahové hodiny se v dnešních interiérech moc nevyskytují. Je to ale určitě zajímavý kus nábytku, připomínající spíš doby minulé. Proto ho spojujeme více se stylovými interiéry, jimž dominovaly stojací hodiny s intarzovaným rámem. Ale i dnes si můžeme pořídit originální, časem prověřené sloupové hodiny, jejich repliky, retro kousky i moderní kusy.

Foto: Profimedia.cz

Sloupové hodiny

Článek
Foto: DĚDEČKOVY HODINY

Podlahové kyvadlové hodiny Hermle (25 000 Kč), materiál MDF, kalené minerální sklo, lak ve vysokém lesku, stroj závažový, půlový, bicí.

Foto: CLOCKCOM

Stojací hodiny AMS 633 (20 090 Kč) s mechanickým řízením a s frekvencí bití každou hodinu, se stříbrně lakovanou základnou, kovovými prvky, minerálním sklem a rozměry 20x73x15 cm.

Foto: HODINARSTVI.CZ

Sloupové hodiny s čtvrťovým strojem (29 900Kč), polomoderním designem, melodií Westminster a automatickým nočním vypínáním bití.

Foto: DĚDEČKOVY HODINY

Podlahové hodiny Hermle (82 000 Kč), materiál ořech, barva přírodní, se závažovým, čtvrťovým a hracím strojem.

Foto: HODINARSTVI.CZ

Podlahové hodiny s čtvrťovým strojem (126 470 Kč), melodiemi Westminster, Whitington nebo St. Michael, automatickým nočním vypínáním bití, funkční měsíční fází, gravírovaným kyvadlem a závažím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám