Hlavní obsah

Upravený Jaguar F-Pace projde změnami od podvozku po karoserii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se objeví nový renault, musíme čekat na tuning celkem dlouho. Když se objeví nový jaguar, je to hned. Třeba v případě velkého SUV F-Pace už připravuje Lumma Design úpravu.

Foto: Lumma Design

Lumma Design CLR F

Článek

Nazývá ji CLR F package a jde o kompletní změnu vozu – od podvozku po karoserii. Začneme třeba koly. To jsou čtyřiadvacetipalcové kované kousky s nasazenými pneumatikami o velikosti 285/35 ZR24 vpředu a 355/25 ZR24 vzadu.

Za nimi pak má být na objednávku upravené pružení. Konkrétní informace zatím nemáme. Zatím víme, že standardní motor, tedy třílitrový přeplňovaný šestiválec s výkonem 280 kW z F-Pace S dozná několik změn. Jednou z nich bude určitě nový nerezový výfuk. Vrcholem všech změn by mělo být zvýšení výkonu na 353 kW.

Foto: Lumma Design

Lumma Design CLR F

V přípravě je samozřejmě hlavně pořádný bodykit, který musí reflektovat na ta ohromná kola. Takže nový přední nárazník (samozřejmě s tradičními doplňkovými mlhovkami úplně dole) je výrazně širší, aby se dal napojit na velké lemy blatníků, které mají i vstupy a výdechy od brzd. Auto doplňují i gigantické prahy, kapota s novými otvory pro odsávání vzduchu a velký karbonový difuzor.

I v interiéru se Lumma Design podepíše. Jak obrazně, tak skutečně. Tradičním doplňkem jsou totiž koberečky s logy firmy, stejně tak i podpisy na opěrkách hlavy a malý štítek na přístrojovce z broušeného hliníku. Jinak samozřejmě bude nové obšití sedadel kůží a alcantarou, obložení bude buď dřevěné, hliníkové, nebo z uhlíkového kompozitu.

Cenu úprav zatím neznáme. K dispozici jsou jen tyto skici. Skutečný vůz vyjede na silnici snad ještě toto jaro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám