Hlavní obsah

Ford připravil speciální edici Focusu RS

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nový nejostřejší Focus RS dostal jméno RS500 a nabídne spekulací 350 koní. Automobilka vyrobí pouhých 500 kusů nejrychlejšího Fordu Focus.

Článek

Ford se chystá podrobnosti sdělit už za dva dny, nový model se představí na autosalonu v Lipsku. Ford v pondělí odpoledne potvrdil výkon 257 kW - 350 koní (druhá generace má 305 koní). Některé tuningové firmy už představily Focus RS s výkonem větším než 350 koní, nicméně to, jak bude Focus RS dobrý na silnicích, nezáleží jenom na množství koní pod jeho kapotou.

Ford k představení verze RS500 spustil mikroweb na adrese www.focusrs500.com. Je zde jedno noční video s jízdou na uzavřené trati. Focus RS bude s výkonem 350 koní nejsilnějším sériovým autem s pohonem předních kol.

Foto: maž, Novinky

Ford Focus RS

Reklama

Související témata:

Související články

Ford Focus RS zná českou cenu

Nejsportovnější model od Fordu a jeden z nejočekávanějších ostrých hatchbacků letošního roku zná svoji prodejní cenu. Focus RS se začne prodávat od května za...

Výběr článků

Načítám