Hlavní obsah

Prodrive ukázal závodní Imprezu za 3,6 miliónu korun

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský specialista na vozy Subaru ukázal nejnovější závodní Imprezu pro třídu N. Subaru Impreza N2010, jak zní celý název závodního speciálu, přijde v přepočtu na 3,6 miliónu korun.

Článek

Imprezu N2010 pohání upravený čtyřválec typu boxer s přeplňováním a výkonem kolem 330 koní. Impreza má pochopitelně stálý pohon všech kol, upravený podvozek s možností nastavení dle typu povrchu a nechybí ani středový elektronicky řízený diferenciál (přední a zadní jsou mechanické).

Převodovka je pětistupňová, manuální. Vůz lze používat s koly od velikosti 15 palců (šotolina), 16 (sníh) po 17 – 18 palců (asfalt).

Subaru Impreza N2010 splňuje všechny bezpečnostní předpisy FIA pro závodní automobily skupiny N. Upravený automobil s délkou 4415 mm váží 1350 kilogramů, palivová nádrž má objem 95 litrů.

Subaru Impreza N2010, jak zní celý název závodního speciálu, přijde v přepočtu na 3,6 miliónu korun. Prodrive nabízí kromě možnosti zaplatit v hotovosti dvouletý pronájem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám