Hlavní obsah

Švédové nabízejí zařízení napodobující zvuk sportovního auta

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud nemáte peníze na sportovní auto, ale přesto byste chtěli alespoň slyšet hutný zvuk výkonného osmiválce nebo desetiválce, má pro vás řešení švédská firma Soundracer. Ta nabízí zařízení, jež imituje zvuk osmiválce či desetiválce.

Článek

Malá krabička se v autě jednoduše zapojí do standardního napájení 12 V nebo se dá přes klasický 3,5mm jack zapojit do rádia či MP3 přehrávače.

Můžete si vybrat, zda chcete zvuk osmiválce nebo desetiválce – za obě zařízení dáte stejnou částku – 40 dolarů, tedy zhruba 680 korun plus poštovné. Zařízení by mělo regulovat hlasitost výstupu na základě otáček motoru – výrobce ovšem neudává přesný princip, na kterém je tato funkce založena.

Zvuk je slyšet pouze v kabině vozu, z výfuku vozu se line standardní zvuk. Představu o tom, jak to celé funguje si můžete udělat z oficiálního, leč poněkud amatérsky natočeného videa samotného výrobce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám