Hlavní obsah

Designblok: Novinky v designu

Novinky, Ondřej Lazar Krynek
PRAHA, 4. října 2006

Studio Qubus představil v rámci akce Designblok novinku v telefonování a řadu dalších zajímavostí v designu pro tento rok. Výrobky značky Hulger, což jsou sluchátka k mobilním telefonům, se vyznačují tradičním pojetím designu ve spojení s moderními technologiemi.

Článek

Sluchátka Hulger v několika variantách nabízejí propojení s mobilním telefonem a vytvoří tak elegantní a vkusný doplněk k nejpoužívanějším značkám mobilů. V designu sluchátek je vidět odkaz na telefony z padesátých let (klasická kulatá sluchátka se šňůrou) a v některých modelech i na moderní design sedmdesátých let (varianta s Bluetooth bezdrátovým propojením s mobilem). V nabídce je i varianta s přípojkou USB pro telefonování přes internet například přes Skype.

Dalšími novinkami pro letošní rok v dekoraci interiérů jsou například svícen Little Joseph ve tvaru hlavičky dítěte, soška Surikata, váza Factory a nebo třeba porcelán Abstract collection od nejlepších českých designérů.

Nová kolekce prstenů Tactoo od Jana Čtvrtníka a Larse Kempera.

Novinkou od designérů Jana Čtvrtníka a Larse Kempera je nová řada titanových prstenů pro muže i ženy, kterými navazují na svoji extravagantní kolekci z minulých let, kterou vytvářeli ještě společně s Petrem Holubem a René Šulcem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám