Hlavní obsah

The Hives přijedou do Prahy představit nové album

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Švédská rocková kapela The Hives, která se poprvé českým posluchačům představila skvělým vystoupením na loňském festivalu Rock For People, přijede 30. března představit své nové The Black and White Album do pražského klubu Roxy.

Článek

Jejich poslední čtvrté studiové The Black and White Album je recenzenty bráno velmi pozitivně a je pravda, že skladby jako Tick Tick Boom pokračují v úspěšnosti předchozích desek.

Jejich hudba je skvěle našlápnutý rock s příměsí punku a rock'n'rollu, kterým v devadesátých letech rozpoutali šílenství po kytarových kapelách. Skutečnou slávu poznali až v roce 2001, kdy vydali desku Veni, Vidi, Vicious. Tu pak překonalo až album Tyrannosaurus Hives z roku 2004. Hivesmánie následně zachvátila oba břehy Atlantiku.

.: Švédští The Hives na Rock for Peoplefoto: NOVINKY/Ondřej Lazar Krynek

V našich končinách se poprvé představili v minulém roce na královéhradeckém blátivém festivalu Rock For People, kde byli headlinery jednoho z hlavních dnů. Už tam na poměrně dlouhém vystoupení představili několika tisícům posluchačů jednu skladbu z připravovaného alba, které si konečně budeme moci naživo poslechnout.

Vstupenky na koncert The Hives 30. března do pražského klubu Roxy jsou již v předprodeji na běžných distribučních místech.

Ukázky z posledního The Black and White Album si poslechněte na www.myspace.com/thehives

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám