Hlavní obsah

Instrumentální Zero 7 zasní Prahu

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pražském klubu Roxy se 19. července představí nový instrumentální projekt Ingrid Eto, jež je dílem britské alternativně elektronické dvojice Henry Binns a Sam Hardaker, známější pod názvem Zero 7. Na všechny příznivce britské formace čeká kombinace čistě instrumentální podoby jejich skladeb se zcela novým materiálem.

Článek

Ingrid Eto je vedlejší projekt dua Zero 7, které bylo nominováno na prestižní cenu Grammy. Kapela v nové instrumentální podobě používá stejné elektronické i živé nástroje, na které hraje i v původní kapele.

Henry Binns a Sam Hardaker v současnosti pracují na svém čtvrtém studiovém albu a ještě před jeho vydáním chtějí vše představit svému publiku, aby ho mohli nechat dozrát a nemuseli ho po turné přepracovat jako v minulosti. Právě proto vyrážejí na turné jako Ingrid Eto.

Některé skladby jou rychlejší, tanečnější a elektroničtější než vokálně elektronicky ambientní skladby Zero 7, ale tentokrát vše v kombinaci s akustickými bicími a elektronickou basou. Těšit se můžeme na lákavé uvolněné experimenty, o které se celá pětičlenná kapela, čítající tři klávesisty, bubeníka a basistu, postará.

Ukázky skladeb kapely Zero 7 si můžete poslechnout na: www.myspace.com/zero7official nebo na jejich oficiálních stránkách www.zero7.co.uk

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám