Hlavní obsah

Připravte pro svou lásku překvapení v podobě příjemné masáže. Ukážeme vám, jak na to

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli lidem něco v dnešní době skutečně chybí, pak je to dostatek vzájemných dotyků. Chcete-li tak svou lásku něčím skutečně překvapit, pak se zaměřte právě na dotyky. Tím nejlepším řešením přitom může být partnerská masáž, která pomocí dotyků jednak napomůže k uvolnění svalů a odbourání bolesti, ale i probudí patřičnou dávku vášně.

Jak na masáž mužského protějškuVideo: Novinky

 
Článek

Před samotnou masáží si můžete dát společnou koupel, nebo jen zapalte vonné svíčky, pusťte relaxační hudbu a oblékněte si na sebe úsporný sexy úbor, který vašeho milého či milou přivede do varu.

Následně se začněte věnovat samotné masáži. Pro začátek je důležité, abyste neměli zmrzlé prsty a nepřivodili tak partnerovi teplotní šok. Zahřejte si je proto třením dlaní o sebe.

Vše pak opakujte i s olejem, který je vždy též lepší mezi prsty prohřát. Samozřejmě lze masáž provádět i na sucho či za pomoci nemastného masážního mléka, ovšem mnohem intenzivnější prožitky navodí právě olejíčky.

Valentýnská inspirace aneb Čím potěšit ženy o svátku zamilovaných

Styl

Můžete použít různé druhy olejíčků vhodných na péči o kůži, ale i přímo určené k erotickým hrátkám, které zakoupíte ve specializovaných obchodech. Pokud patříte mezi alergiky, pak upřednostněte čisté masážní oleje bez ingrediencí zakoupené přímo v lékárně.

Jak na samotné masáže, to nám ukáže ve videu celostní terapeutka Adéla Červenková ze salonu Namao, kde pořádají i kurzy partnerské masáže. V prvním přiloženém videu (v úvodu článku) naleznete, na jaké části těla se zaměřit u mužů a jak přesně vést jednotlivé tahy.

Ve druhém videu naleznete rady a přesné ukázky jednotlivých doteků, které ocení především ženy.

Jak na masáž ženy. Na jaké části se zaměřit a jaké zvolit technikyVideo: Novinky

Základy masáže přitom nejsou vůbec složité, zvládne je téměř každý. Jde jen o to domluvit se s partnerem na technice a intenzitě tlaku. Smyslem masáže není vydržet bolest, ale uvolnit se.

Z masáže můžete následně volně přejít k jemným polibkům a dráždění intimních míst. Je jen na vás, jak příjemně strávený společný čas završíte.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám