Hlavní obsah

MUDr.ování s Lucií Šilhovou láká na otevřené rozhovory s předními českými lékaři

Jsou obézní lidé v České republice šikanováni? Jak daleko je vývoj ženské viagry? Opravdu jsou balerínky tak špatné boty, jak se říká? To je jen pár otázek, na které se zaměří publicistka a moderátorka Lucie Šilhová ve svém novém podcastovém pořadu na Proženy.cz MUDr.ování.

Foto: Seznam

Lucie Šilhová

Článek

Současná témata z oblasti medicíny rozebere se svými hosty, kterými budou například psychoterapeutka Kateřina Cajthamlová, dětská psycholožka Eva Němečková či sexuolog Luděk Fiala.

První podcast se sexuologem Luďkem Fialou si můžete poslechnout ZDE!

V dalších rozhovorech se můžete těšit na lékařku Kateřinu Cajthamlovou, která si bude s Lucií Šilhovou povídat o tom, co to vlastně znamená být korpulentní nebo jak se může jídlo stát novým náboženstvím.

Eva Jerhotová: Z vyšetření sítnice lze rozpoznat spoustu nemocí

Zdraví

S fyzioterapeutkou Vendulou Novákovou probere chůzi na boso a také to, co říká na baleríny a lodičky.

Julia Miklošová, lékařka z urgentního dětského příjmu v Motole, upřesní, proč by na zahradách rodinných domů zakázala trampolíny.

Dětská psycholožka Eva Němečková zase vysvětlí, že častokrát nejsou nemocné děti, ale jejich mámy.

Podcast MUDr.ování bude zaměřen na sezonní, ale i nadčasová témata, která jsou společensky aktuální. Lucie Šilhová, která se během svých téměř třiceti let v lifestylových médiích naučila dobře naslouchat lidem kolem sebe, ví, co lidi zajímá a koho se zeptat na radu či názor.

Onkolog Marek Svoboda: Nejhorší rakovina je ta, která vznikla zbytečně

Styl

Nový podcast je orientován na oblast zdraví na úrovni blízké laikům, bez zbytečných odborností, které by posluchače nudily. Rozhovory v MUDr.ování mají za cíl také bourat stereotypy a mýty týkající se lidského zdraví, které v dnešní době hojně kolují nejen po sociálních sítích.

Reklama

Výběr článků

Načítám