Hlavní obsah

Diety celebrit: Jak hubne Tom Cruise

Novinky, Bohumila Kunertová

Toma Cruise lze zařadit mezi známé a velmi slavné herce. V jeho filmech, jako je například kultovní Top Gun nebo v sérii Mission Impossible, ženy mohly obdivovat chlapecké kouzlo spolu s perfektním vzhledem. Stojí za jeho dokonalou postavou jen cvičení, nebo si tajně pomáhá i dietou?

Článek

Téměř každý odborník vám řekne, že chcete-li mít vypracované a pěkné tělo, je nutné nejen dodržovat zdravou výživu, ale je potřeba i cvičit a samozřejmě i přiměřeně odpočívat, uvádí deník Daily Mail.

I u takové hvězdy, jakou je Tom Cruise se občas stane, že se ho přebytečná kila nechtějí pustit. Pak je ten pravý čas na dietní program.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise

Cvičení podle Beckhama 

Tak se například stalo i v roce 2008. Tom si možná myslel, že s jeho váhou je vše v pořádku, ale na doporučení své manželky Katie a vzhledem ke spekulacím médií o jeho přibývající váze přece jen souhlasil, že je potřeba shodit pár kilo. S jeho cvičebním a dietním programem mu pak pomáhal neméně slavný David Beckham, s kterým se Tom Cruise přátelí od té doby, kdy se Beckhamovi přistěhovali do Los Angeles.

Během šesti týdnů shodil 10 liber (zhruba pět kilogramů). Jeho denní příjem prý nesměl překročit 1200 kalorií. Z jídla konzumoval především kuřecí maso a ryby, saláty a velké množství ovoce a zeleniny. Cvičební program se pak skládal z tréninků na běžícím pásu, posilování a hodin šermu.

Ať se se Tomovi povedlo požadovanou váhu dosáhnout či nikoli, mnoho lidí spekulovalo o tom, proč si nevybral nějakého profesionálního poradce.

Manželka jako hlavní dietolog

V poslední době drží pevně otěže v oblasti Tomova cvičení jeho manželka Katie. Média již mnohokrát psala o tom, jak Tom nutí svou ženu, aby měla stále dokonalou postavu. Nyní se to obrátilo, a tak boje o dokonalou postavu svádějí oba společně.

Katie nařídila Tomovi přísnou dietu, která spočívá ve snížení sacharidů, omezení sladkého občerstvení a naopak obsahuje více dietních bílkovin a velké množství zeleniny. Místo těstovin a červeného masa pak na jídelníček zařadila kuřecí maso a ryby.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise s manželkou Katie Holmesovou při každodenním běhu.

Ve sportovním plánu vsadila Katie na běh, který ona sama miluje, a proto do tohoto sportu zapojila aktivně i manžela. Každý den běhají zhruba dvě míle (cca 3,2 kilometru). V neposlední řadě také zvýšila sexuální frekvenci na třikrát až čtyřikrát týdně, neboť milováním prý může spálit až 600 kalorií.

Podle některých zdrojů je Tom touto sexuální frekvencí nadšen a považuje ji za nejlepší část dietního programu. Pro co největší úspěch je ochoten tuto část praktikovat, kdykoli to bude možné.

Co si o dietním programu myslí odbornice na hubnutí Kateřina Cajthamlová se dozvíte v přiloženém videu.

Reklama

Související témata:

Související články

Diety celebrit: Jak hubne Gwyneth Paltrowová

Herečku Gwyneth Paltrowovou můžeme v posledních dnech vidět jako Pepper Pottsovou v pokračování slavného filmu Iron Man 2. Jak si tato matka dvou dětí drží...

Výběr článků

Načítám