Hlavní obsah

Změní si pohlaví kvůli Jennifer Lopezové

– NEW YORK

Američan Michael J. Tito je připraven podstoupit operativní zákrok a změnit si pohlaví, aby se později mohl podobat svému idolu, latinskoamerické herečce a zpěvačce Jennifer Lopezové. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: DBK
Článek

Třiadvacetiletý obyvatel Chicaga v současnosti účinkuje v televizní reality show s názvem I Want a Famous Face, kterou vysílá kanál MTV.

Tito má za sebou již několik plastických operaci, které ho dosud stály dvacet tisíc dolarů (přibližně 560 tisíc korun). 2 tisíce dolarů vydal za obličejovou úpravu laserem, díky níž se zbavil vousů. Dalších 15 tisíc dolarů zaplatil za prsní a lícní implantáty, zbytek padl na zkrášlení obočí.

Michael se během zákroků, které pečlivě MTV zaznamenala, nakazil infekcí, ta však plány nezmařila. Nyní je podle Titových vlastních slov na řadě transformace jeho těla v ženské. Tvrdošíjně se ubírá za svým snem a chce se dopracovat podoby, jakou se pyšní jeho oblíbená hollywoodská hvězda Jennifer Lopezová.

K rozhodnutí proměnit se v příslušnici slabšího pohlaví dospěl již před čtyřmi lety na svátek Halloween, kdy se převlékl do dámských šatů a již se mu v nich zalíbilo.

Reklama

Související témata:

Související články

Pohlaví dítěte ovlivňuje sezóna a váha matky

Italští vědci přidali k zaručeným radám, které ovlivňují pohlaví potomka, váhu matky. Čím je žena hubenější, tím větší má prý šance, že porodí holčičku.

Operace promění 13letou dívku v chlapce

Australský soud poprvé ve své historii povolil, aby lékaři zahájili léčbu třináctileté dívky, která vyvrcholí operativním zákrokem, jímž se definitivně promění...

Výběr článků

Načítám