Hlavní obsah

Ženy u mužů upřednostňují vtip před sexem

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HAMBURK

Čerstvá studie, kterou zpracoval hamburský Institut pro výzkum veřejného mínění pro pánský magazín GQ, dokazuje, že příslušnice slabšího pohlaví dávají přednost mužům vtipným před sexuálními machry. Závěry výzkumu jednoznačně potvrdily, že u žen vítězí baviči obdařeni schopností pobavit a rozesmát.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

35 procent z 1078 dotazovaných žen ve věku mezi dvaceti až padesáti lety tvrdí, že k navázání vztahu je nejdůležitější humor. U 24 procent hraje významnou roli vzhled, o osm procent méně dotázaných přikládá největší důraz na inteligenci.

Ženy se kupodivu nechávají čím dál tím méně nalákat na pověstné materiální zajištění, které považují za podružné. Oceňuje ho pouze sedm procent.   

Osvědčené babiččiny rady fungují

V otázce sexu jsou dámy zdrženlivější a rafinovanější zároveň. Jen jedno procento z nich dovolí, aby na první intimní schůzce došlo k pohlavnímu styku. Každá třetí však přiznává, že při ní dává najevo milostnou touhu, ovšem nepřipustí, aby zašla dál než k svůdnému a koketnímu chování. Dvacet procent lovkyň nehodlá čekat, až se jejich kořist sama vyjádří, ale hbitě volí ofenzivní výbojnou taktiku.

Hlasujte v anketě na konci článku:
Dámy, čemu dáváte u mužů přednost?

Jen tři procenta poučeně uvádějí, že maminčiny a babiččiny recepty nejsou tak úplně k zahození. Vědomá zdrženlivost a rezervovanost totiž dokáže téměř každého pána tvorstva přimět přímo k nadlidským výkonům na poli dobývání, na němž by jinak zřejmě úplně rezignoval.

Anketa

Dámy, čemu dáváte u mužů přednost?
Přirozenému humoru
52,9 %
Sexu
12,8 %
Finančnímu zajištění
8,1 %
Inteligenci
19,7 %
Vzhledu
6,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2296 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám