Hlavní obsah

Ženy nejvíce touží po lásce, muži po sexy oblečených partnerkách

Průzkum mezi americkými manželi poodhalil sexuální život dnešních partnerů. Zatímco ženské libido zvyšuje pocit lásky, to mužské, když vidí partnerku v sexy oblečení. Spokojeni se svým sexuálním protějškem jsou pak častěji muži.

Foto: Profimedia.cz

Mužské libido zvyšuje, když vidí partnerku v sexy oblečení.

Článek

Zatímco ze studie iVillage vyplývá, že osmašedesát procent mužů považuje svou manželku za svou nejlepší sexuální partnerku, to samé tvrdí jen pětačtyřicet procent žen.

Z ankety dále vyplývá, že dvaačtyřicet procent vdaných Američanek si myslí, že jejich manžel nikdy nesleduje porno, ale to stejné tvrdí jen každý pátý muž.

Devětasedmdesát procent mužů si myslí, že jejich partnerka je se sexem plně spokojená, ve skutečnosti jich je spokojených jednašedesát procent. Naopak pětapadesát procent žen tvrdí, že jejich manžel je zcela spokojený, přitom to samé tvrdí devětasedmdesát procent mužů.

Partneři se neorientují v touchách protějšku

„Studie opět potvrzuje, že partneři ne vždy vědí dost dobře vše o sexuálním životě a touhách svého protějšku,“ píše Huffington Post.

Pánové si nejčastěji s ohledem na spokojený sexuální život přejí, aby partnerka milostné dovádění iniciovala sama, na druhém místě, aby milovala orální sex, a pak také aby se nebránila tomu análnímu.

Ženy ke spokojenosti nejčastěji potřebují předehru, slyšet milostná slova při sexu a pak delší partnerovu výdrž či orální sex.

Reklama

Související témata:

Související články

Líbání na rty je důkazem podvádění

Psychologové z University of Michigan studovali, jaké chování pro mladé lidi představuje jasný důkaz, že podvádějí svého partnera. Po souloži a orálním sexu...

Výběr článků

Načítám