Hlavní obsah

Zajíčci se hodí do postele, ve vztahu ale ženy upřednostňují vyzrálé muže

– Londýn

Zajíčci jsou pro mnohé ženy velmi atraktivním artiklem, ovšem ne z pohledu partnerství, nýbrž z pohledu sexuality. Mladíčci totiž mají většinou nejen krásná těla, ale i mnohem větší výdrž a sexuální apetit, než většina čtyřicátníků. Ovšem pro vztah by si je vybrala pouhá třetina žen. Většina by v partnerství upřednostnila vyzrálé jedince se stejnými hodnotami, zájmy i zkušenostmi.

Foto: Profimedia.cz

Ukázkový pár, jež dokazuje, že funkční partnerství se zajíčkem je možné.

Článek

Z nového britského průzkumu vyplynulo, že 71 procent žen ve věku kolem 35 let by rozhodně nešlo do vztahu s mužem mladším o více než tři roky. Zajíčky ženy obdivují kvůli krásnému tělu a svěžesti, ale hodí se pouze do postele na milostné radovánky.

„Klíčem k úspěšnému vztahu je najít někoho na stejné vlnové délce, osobu, s níž může žena opravdu rezonovat. Zatímco některé páry úspěšně překonají konvenční věkovou bariéru, většina lidí nachází uspokojení ve vztahu s někým podobného věku, protože s ním sdílí zkušenosti a pohled na život.

Starat se o zajíce kolem pětadvaceti, který neumí pustit myčku na nádobí, ačkoli vypadá jakkoli skvěle, není zrovna ideální představa pro většinu žen,“ vysvětluje psycholožka Cecilia d'Feliceová.

Anketa

Jaké partnery upřednostňujete?
Mladší o 10 a více let
16,5 %
Mladší o 6-9 let
4,8 %
Mladší o 3-5 let
11,5 %
Mladší o 1-2 roky
9,6 %
Stejně staré
11,9 %
Starší o 1-2 roky
8 %
Starší o 3-5 let
20,9 %
Starší o 6-9 let
7 %
Starší o 10 a více let
9,8 %
Celkem hlasovalo 8896 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám