Hlavní obsah

Z nešťastné lásky upálil svatebčany

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Muž z Indie, jímž pohrdala rodina jeho vyvolené, se pomstil založením ohně na svatbě, kde měl původně vystupovat jako ženich. Do jeho role si totiž nevěstini příbuzní vybrali jiného muže, informovala ve čtvrtek místní televizní stanice. Dvanáct lidí uhořelo. Mezi nimi i nevěsta.

Foto: Darina Boumová

Barevná devítka nabízí vystoupení hudební skupin všech možných žánrů a z celého světa.

Článek

Lakshmi Singh se se svou milou Aarti Rajakovou znal tři roky, a tak nebylo velkým překvapením, když milenci začali plánovat sňatek.

Jejich záměr se však Aartiině rodině zdál nepřijatelný, neboť oba pocházejí z odlišných kastovních skupin. Místní systém vyžaduje přísné dodržování pravidel a dědí se z generace na generaci. Mimo jiné hierarchie určuje, kdo se s kým může oženit.

Rodiče mladé ženy proto našli vhodnějšího ženicha z příslušné vrstvy a zařídili také svatbu, která se konala ve středu večer. Ta se však neobešla bez incidentu.

Lakshmi, který se nevyrovnal se ztrátou své milenky, se na hostinu vydal a na protest zde založil oheň. Kolem některých hostů včetně milované nevěsty rozlil hořlavinu a škrtnul sirkou. Dvanáct osob na místě uhořelo, včetně nevěsty. Přivolaná police Singha zatkla.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželka podpálila sexuálního násilníka

Se sexuálním zneužíváním od vlastního manžela rázně skoncovala jistá žena z Iránu. Když její choť v noci tvrdě usnul, bez milosti zapálila jeho tělo. V pátek...

Výběr článků

Načítám