Hlavní obsah

Vztahy slavných: nejdřív filmoví partneři, poté milenci a nakonec rozchod

Novinky, bok

Sex, milostné scény, hádky a rozchody jsou součástí reálného i filmového života. Napadlo vás někdy při sledování milostných scén ve filmu či seriálu, jak jsou na tom vůbec herci ve skutečnosti? Opravdu jde jen o přehrávání určité situace nebo si přenášejí své sexuální touhy i do soukromého života? A dokáže vztah založený na zprvu „hrané” přitažlivosti vydržet i ve skutečnosti?

Foto: Profimedia.cz

Kit Harrington a Rose Leslie v seriálu Hra o trůny

Článek

Nejlepší filmové trháky i ty nejhorší propadáky obsahují alespoň malý náznak nějaké sexuální přitažlivosti mezi některými postavami. Jinak tomu není ani v někdy nekonečných seriálech, kde je sexu a milostným vztahům dáno mnohem více prostoru.

Foto: Profimedia.cz

Nehynoucí láska ve filmu či seriálu často překoná mnohá úskalí, pokud si ji ale herci přenesou do reálu, nemívá dlouhého trvání. Ilustrační foto - Sbohem armádo (1932)

Jak to vůbec mají herci a herečky s vzájemnou přitažlivostí, jsou schopni stále donekonečna (hlavně v seriálech) předstírat a často i dosti věrohodně přehrávat určité milostné scény, aniž by se do filmového protějšku po čase opravdu zamilovali?

Mnozí možná ano, ale existuje i řada takových, kteří své milostné zážitky ze seriálu přenášejí i do soukromí, z filmových kolegů se pak často stávají milenci. Jak je to s jejich vztahy a jak dlouho taková vzplanutí vydrží, se pokusil shrnout server Cleo, který shromáždil informace o hercích z populárních filmů či seriálů a jejich vztazích.

Hra o trůny (Game of Thrones) - Kit Harrington a Rose Leslie

Historické drama Hra o trůny z produkce HBO patří v současné době mezi nejpopulárnější série na televizních obrazovkách. O sexuální přitažlivost i milostné scény tu rozhodně není nouze.

Foto: Profimedia.cz

Oba herci spolu tvořili pár několik měsíců i v reálném životě.

Mezi páry, jejichž „přitažlivost” se na čas přenesla i do běžného života, patří herci Kit Harrington (Jon Sníh) a Rose Leslie (Ygritte). V reálu ale asi chyběla ona pověstná jiskra, jejich vztah totiž vydržel jen několik měsíců.

Upíří deníky (Vampire Diaries) - Ian Somerhalder a Nina Dobrev

Pohledná kanadská herečka Nina Dobrev a její americký kolega Ian Somerhalder tvoří dvě ze tří zásadních postav upírské série Upíří deníky. Zpočátku byly jejich postavy téměř nepřátelské, postupem času a vývojem děje se z nich ale na obrazovce stali milenci.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní postavy Upířích deníků - Paul Wesley, Nina Dobrev a Ian Somerhalder

Foto: Profimedia.cz

Ian s Ninou spolu vydrželi tři roky.

Jejich vzájemná přitažlivost na plátně byla natolik silná, že se z nich stali milenci i v soukromém životě. Vztah jim ale vydržel jen tři roky, před nedávnem ohlásili rozchod. Načasování rozchodu ale nebylo asi zrovna příznivé, protože v nové nadcházející řadě budou jejich postavy coby pár prožívat nejen nevinné romantické chvilky. Kdo ví, třeba jejich vzájemná jiskra v soukromí opět vzplane.

Killer Movie (2007) - Paul Wesley a Torrey Devitto

Podobná situace potkala i druhého ústředního mužského herce z Upířích deníků, Paula Wesleyho. Při natáčení filmu Killer Movie v roce 2007 se seznámil s americkou herečkou a bývalou modelkou Torrey Devitto. Z pracovního vztahu se později stal svazek milostný, a Paul s Torrey měli v roce 2011 svatbu.

Foto: Profimedia.cz

Paul Wesley a Torrey Devitto

Aby byla Torrey svému manželovi co nejblíže, přijala dokonce nabídku na účinkování v seriálu Upíří deníky. Jejich zamilovanost jim ale dlouho nevydržela a v červenci letošního roku požádali o rozvod.

Twilight sága - Robert Pattinson a Kristen Stewart 

Mezi zřejmě nejznámější páry, které se daly dohromady nejdříve na filmovém plátně, poté v reálu a nakonec se rozešli, patří určitě ústřední dvojice z celosvětově známé Twilight ságy - Robert Pattinson a Kristen Stewart.

Foto: Profimedia.cz

Ve filmu jejich láska překonala veškeré nástrahy ...

Jejich milostné vzplanutí, „druhové” problémy, rozchody a usmíření na obrazovce s nimi prožívaly i milióny lidí všude po světě. Téměř pro nikoho tak nebylo překvapením, že se dali dohromady i v soukromém životě. Tam ale nebyla jejich láska asi tolik silná, protože se po nějakém čase provalila nevěra ze strany Kristen.

Foto: Profimedia.cz

... v reálu ale jejich štěstí dlouho nevydrželo.

Následoval rozchod, poté usmíření a zase rozchod. A to vše v době, kdy oba jezdili po světě a dělali promo poslednímu dílu této úspěšné ságy.

Zápisník jedné lásky (The Notebook) - Ryan Gosling a Rachel McAdams

Stejný osud potkal i herce z úspěšného romantického filmu Zápisník jedné lásky, Ryana Goslinga a herečku Rachel McAdamsovou. Na filmovém plátně ztvárnili dvojici, která přes různé peripetie a odloučení nakonec dosáhne svého štěstí a zůstane spolu.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Gosling a Rachel McAdams v Zápisníku jedné lásky

Foto: Profimedia.cz

I když jim vztah v reálu nevyšel, Ryan o jejich lásce krátce po rozchodu řekl: „Jsem vděčný za film The Notebook. Potkal jsem jednu z největších lásek svého života. Můj vztah s Rachel a náš milostný život byl o moc víc romantičtější než ve filmu.” I přes to všechno to asi nestačilo...

Dr. House - Jesse Spencer a Jennifer Morrison

Jesse Spencer a Jennifer Morrison patří mezi nezapomenutelné postavy populárního seriálu Dr. House. I oni se do sebe zakoukali, a po čase se dokonce zasnoubili. Do zdárného konce svůj slib ale nedovedli.

Foto: Profimedia.cz

Jesse Spencer a Jennifer Morrison

„Teď už je to o něčem jiném, není v tom taková jiskra,” uvedl k tomu Jesse.

Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) - Johnny Gallecki a Kaley Cuoco  

Hojně sledovaný a populární sitcom Teorie velkého třesku také zažil milostná vzplanutí a rozchody. Představitelka seriálové Penny Kaley Cuoco a její herecký kolega Johnny Gallecki (Leonard Hofstadter) měli vztah nejen podle scénáře, ale tajně spolu chodili i dva roky v soukromí.

Foto: Profimedia.cz

Johnny Gallecki a Kaley Cuoco tvořili přes dva roky pár i v soukromí.

Téměř nikdo to nevěděl, a když se to konečně svět dozvěděl, pouze oznámili, že se rozešli a soustředí se pouze na své role.

Dexter - Michael C. Hall a Jennifer Carpenter

Vztahové problémy by se našly i v populárním seriálu Dexter. Hlavní roli Dextera Morgana zde ztvárnil herec Michael C. Hall, Jennifer Carpenterová jeho nevlastní sestru Debru. V reálu byli téměř tři roky manželé, v prosinci 2011 se rozvedli.

Foto: Profimedia.cz

Michael C. Hall a Jennifer Carpenter

I přesto pokračují ve společném natáčení, a prý jim to nevadí. Jak oba svorně tvrdí, jsou stále dobří přátelé.

Reklama

Související témata:

Související články

Stárnoucí celebrity sázejí na zajíčky

Zdá se, že mít mladšího partnera či partnerku se pro známé osobnosti stalo tradicí. Stárnoucí hvězdy po boku mladých krasavic znovu najdou chuť do života,...

Proč ženy touží po mladých milencích

Nejen muži touží po mladší atraktivní partnerce. I v představách a sexuálních fantaziích žen se objevuje milenec o mnoho let mladší. A některé ženy se nebrání...

Miliónový byznys? Šaty zesnulých celebrit

Už kdysi byly tak drahé, že na ně běžný smrtelník – lépe řečeno smrtelnice – nemohl ani pomyslet. Ovšem dnes, často po mnoha desítkách let, se jejich ceny...

Výběr článků

Načítám