Hlavní obsah

Většina žen by před sledováním hokeje upřednostnila nákupy

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože hokej patří mezi naše nejoblíbenější sporty vůbec a našemu národnímu mužstvu fandí většina populace (74 % mužů a 61 % žen), pokud by si ženy mohly vybrat, pak by většina z nich místo sledování zápasů upřednostnila nákupy.

Foto: Profimedia.cz

Výhodné nákupy ženy zajímají víc než mistrovství.

Článek

Průzkum realizovaný Centrem Černý Most ve spolupráci s agenturou STEM/MARK ukázal, že představy o ideálně stráveném čase během mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 se značně liší. Zatímco muži si obvykle nenechají ujít jediný zápas hokejové reprezentace a v podstatě ani ty nejzajímavější zápasy ostatních reprezentací, ženy si mezi zápasy velmi vybírají, a pokud by měly jinou a pro ně zajímavější alternativu, raději využijí tu.

S muži během mistrovství světa stejně nic jiného není.  Hokej je v ten moment u nich na prvním místě a vše ostatní jde stranou, mnohdy včetně sexu, kterého se polovina mužů klidně vzdá, protože hokej je pro ně prostě přednější.

Nejdřív hokej a pak radovánky

Ženám se to samozřejmě příliš nelíbí, ale nikde jinde víc neplatí, že trpělivost růže přináší. Pokud tedy ženy vydrží v klidu do konce mistrovství, pravděpodobně se vše zase vrátí do starých kolejí, a naopak pokud český tým zvítězí, to štěstí a radost se významně projeví i ve vztazích.

Pokud si ale ženy budou na mužích i během mistrovství vynucovat intimní chvilky, pak se nemohou divit, když se jejich muži uchýlí k výmluvám, ačkoli jinak tento nedůstojný krok neuznávají. Jenže když mají zrovna něco důležitého „na práci”, a to hokej i fandění rozhodně jsou, pak jim ani nic jiného nezbývá.

Sex a hokej mají tedy pro muže mnoho společného. Přinášejí emoce, uspokojení, touhu po něčem i vášeň. Tohle všechno není ale mnoho mužů schopno dělit. Věnují se proto jednomu, a až pak druhému.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám