Hlavní obsah

V Holandsku zakládají automaty na vibrátory

Novinky, Korzo/P
OISTERWIJK

Frans Berkers z Holandska přišel s novou myšlenkou, jak zpestřit nabídku veřejných automatů. Tradiční sortiment hodlá v nových typech přístrojů obohatit a prodávat v nich sexuální pomůcky. K dostání budou erotické pomůcky, spodní prádlo a vonné masážní oleje.

Foto: Zdeněk Němec

Cenu Aplaus v mužské kategorii získal v loňském roce herec Radovan Král.

Článek

Podnikatel prý chce zlepšovat kvalitu sexuálního života svých spoluobčanů. Doufá, že o poskytované služby projeví zájem velká část obyvatelstva, Berkers totiž touží velmi rychle zbohatnout. Automat bude v provozu čtyřiadvacet hodin denně po celý týden.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Uvítali byste automat s erotickými pomůckami u nás?

"Můj vynález je velmi praktický a pro zákazníky přátelský. Je totiž anonymní a nakoupí v něm i ti, kteří by se do klasického sexshopu báli zajít," prohlásil holandský podnikatel, který se zaměřil především na stydlivé osoby. Trapné pocity ostýchavých zákazníků by tak měly vymizet. 

Platba kartou 

Obchodník s erotikou nonstop dokonce vyřešil problematiku s případnou dětskou klientelou, které by automaty měly zůstat zapovězeny.

Přístroje budou totiž přijímat pouze platební karty pro dospělé, nezletilí s mincemi či bankovkami proto nemají šanci uspět. 

Berkers myslel také na muže, kteří by sice v automatu rádi nakupovali, ale brání jim v tom obavy, že jejich choutky odhalí všetečné manželky na bankovních výpisech. Podnikatel proto pracuje na návrhu, který by na nich umožnil uvádění neutrální platební adresy.

Nyní podnikateli zbývá překonat poslední překážku. Musí totiž přesvědčit obecní úřad, aby mu povolil spuštění prvního zkušebního přístroje na veřejnosti.

Anketa

Uvítali byste automat s erotickými pomůckami u nás?
Ano
77,6 %
Ne
13,3 %
Nevím
9,1 %
Celkem hlasovalo 894 čtenářů.

Reklama

Související články

Revoluční erotické pomůcky

Byla to vlastně půjčovna vibrátorů. Přístroje tam dodával příbuzný dotyčné podnikatelky, jakýsi pan Robert ze Spolkové republiky Německo. Celý podnik úspěšně...

Vibrátor není dobrý narozeninový dárek

Žalobu na svého souseda podala třicetiletá Němka za to, že jí k narozeninám dal obrovský fialový vibrátor. Iris P. z Merseburgu ve spolkové zemi Sasko -...

Výběr článků

Načítám