Hlavní obsah

Tři důvody, proč se vám láska vyhýbá obloukem

Novinky, lin

Být single není vůbec nic špatného. Problém nastává až ve chvíli, kdy po lásce toužíte, ale nemůžete ji najít. Důvod přitom nemusí být nedostatek vhodných partnerů, ale vy sami. Jak poznat, že si možná sabotujete svůj vlastní milostný život?

Foto: Profimedia.cz

Pokud se vám nedaří najít lásku, je možné, že ještě nejste připraveni.

Článek

1. Nejste připraveni

Ačkoliv o lásku opravdu stojíte, je možné, že na ni ještě nejste připraveni. Možná se bojíte, že vám nový partner ublíží nebo vás opustí a váš strach vám nedovolí si kohokoliv pustit blíže k tělu. Podle Yourtango vytváří strach bariéry, které vás sice mohou chránit před případnou bolestí, současně ale také blokují hlubší city.

Zpracujte proto všechny křivdy z minulosti, osvoboďte se a vkročte do milostného života s čistým štítem. I zde totiž platí základní pravidlo vesmíru, podle kterého přitahujete stejnou energii, jakou vyzařujete. Abyste našli vyrovnaného člověka, musíte se jím stát i vy sami.

Miluje mě? Existuje šest způsobů, jak to zjistit

Vztahy a sex

2. Uvízli jste v minulosti

Pokud jste se ještě nesrovnali s minulým rozchodem nebo rozvodem, není rozumné začínat nový vztah. Vyřešte si proto všechny minulé vztahy, ať už s bývalými partnery, nebo třeba s psychologem a osvoboďte se od svých kostlivců ve skříni. Při navazování nových vztahů je důležitá emocionální vyrovnanost a odpoutání se od své minulosti.

3. Nevážíte si sami sebe

Pokud nemáte sami sebe rádi, pak jen těžko potkáte partnera, který vás bude milovat. Zaměřte se na to, jak na svoji osobu nahlížíte. Zanedbáváte sebe nebo své zdraví? Pomáháte ostatním na úkor sebe nebo si necháváte dobrovolně ubližovat?

Pokud na většinu těchto otázek odpovídáte ano, pak je na čase svůj přístup ke své osobě změnit. Naučte se mít sami sebe rádi, přijměte své tělo a pracujte na tom, abyste získali zpět svoji sebedůvěru. Pomoci může meditace, jóga, cvičení, nový styling nebo také terapeut. Je jedno, jaká cesta vás dovede ke splněnému cíli.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám