Hlavní obsah

Šofér požádal o ruku v plném autobuse

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Netradiční žádost o ruku učinil devětatřicetiletý Oeivind Martinsen, norský šofér autobusu. Přede všemi cestujícími neváhal a prostřednictvím mikrofonu se zeptal své přítelkyně, zda by se za něj provdala. Žena svého milence před zraky svědků neshodila a jen hlesla svůj souhlas.

Foto: Bc. Iveta Šlajerová

Eldorádo v RADOVÁNEK

Článek

Cestující v autobuse, který směřoval do Osla, nevěřili vlastním uším, když uslyšeli žádost o ruku. Nešlo o vtip, nýbrž o vážně míněnou nabídku ke sňatku.

"Za mnou sedí poklad se světlými vlasy. Jeanette, chceš si mě vzít?" zeptal se Martinsen před užaslým publikem. Vzápětí se strhl potlesk cestujících, kteří s napětím očekávali odpověď. A dočkali se. "Ano," zmohla se třiatřicetiletá Jeanette Johansenová na jednoduchou, ale upřímnou odpověď a vyvolala tak další aplaus.

Šofér přítomným vysvětlil, že chtěl, aby se žádost o ruku proměnila v nezapomenutelný zážitek. "Nevím, jestli to bylo romantické, ale aspoň to bylo zábavné", řekl.

Milenci se spolu znali asi půl roku, než se odhodlali vstoupit do manželského svazku. Přesto spolu o svatbě nikdy předtím nemluvili, napsal internetový server Daily News.

Reklama

Související články

Svobodná Norka se má rozvádět

Plnými doušky vychutnávala veškeré svody, které skýtá svobodný stav, dvaadvacetiletá Norka. Humor ji přešel ve chvíli, kdy v dopisní schránce objevila...

Výběr článků

Načítám