Hlavní obsah

Sexuální STOPka? Ženské chlupy a mužský zápach

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Chlupaté ženy a páchnoucí muži mají nejmenší šanci na kvalitní sex. Právě tyto dvě skupiny lidí jsou v posteli ostatními zapovězeny. Podle nejnovějšího průzkumu muže nejvíce odradí příliš bohaté ochlupení žen. Výjimkou snad může být jen herečka Julia Robertsová, která je známá tím, že si nerada holí podpaží. Ženy naopak odradí páchnoucí muž.

Článek

Ženy také nenávidí muže, kteří během sexu říhají, pouští větry nebo jsou příliš hlasití. Od sexu je zaručeně odradí také ponožky nebo brýle.

Muži naopak nemusí, když jejich manželky nebo přítelkyně chodí do postele každou noc v ošuntělém tričku namísto sexy spodního prádla nebo noční košilky. Nepochválili by ani partnerky, které z postele esemeskují nebo volají kamarádkám. A když ještě dovolí domácím zvířatům lézt do ložnice a do postele, to už je teprve oheň na střeše.

Celoevropský průzkum také prokázal, že Evropané nejsou v sexu zase tak dobří. Zhruba sedmdesát procent mužů i žen se považuje v sexu za "nejlepší a nepřekonatelné". Otázka je, na kolik se chtěli pouze předvést před autorem výzkumu.

Osmdesát procent žen a sedmašedesát procent mužů věří, že během milostného dovádě pokaždé uspokojí své protějšky. Jenže pouze šestadvacet procent žen a pětatřicet procent mužů připouští, že je jejich partneři pravidelně sexuálně uspokojí.

Reklama

Související témata:

Související články

Televizní obrazovka je zabijákem milování

Není prý nic horšího, než si pořídit do ložnice televizor. Tvrdí to alespoň italští sexuologové. Ti zjistili, že páry, jež se obejdou bez obrazovky vedle lože,...

Láska a sex v manželství

Hodně žen po letech manželství jakoby ztrácí radost a potěšení z blízkosti svého muže a něžné doteky pod peřinou odbývá slovy: "Dnes ne, miláčku, jsem příliš...

Výběr článků

Načítám