Hlavní obsah

Sexuální linka se vydávala za seznamku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MAKEDONIE

Mladý obyvatel Makedonie se nechal podvést a musel zaplatit tučnou částku agentuře, která se vydávala za seznamku po telefonu. Makedonec ve skutečnosti nevědomě žhavil dráty sexuální linky.

Foto: Petr Mráček

Vernisáž Černobílých obrazů, Obecní dům, Praha

Článek

Řada seznamovacích světových agentur slibuje, že osamocenému zákazníkovi do několika týdnů najde vhodný protějšek. Svobodnému mladíkovi či nezadané dívce stačí jen zvednout telefon, vytočit číslo a povídat si se svým potenciálním partnerem. 

Služeb jedné makedonské seznamky po telefonu neprozřetelně využil 25letý Kire Iljovskij, ale se zlou se potázal. Netušil totiž, že se nechal oblafnout a volal na horkou sexuální linku, která je podstatně dražší než obvyklá seznamovací agentura.

Provolal majlant

Se svou novou přítelkyní, která by se mohla stát jeho budoucí manželkou, strávil na drátě přes 135 hodin. Nadšeně si plánoval sladký vzájemný život, ovšem jen do té doby, než se mu do rukou dostal účet za telefon.

Nestačil se divit, protože částka byla obrovská. "Nevěřil jsem svým očím, když jsem uviděl účet za telefon. Neměl jsem ani ponětí, že využívám předraženou sexuální linku," vypověděl napálený mladík, který podle serveru Ananova podal na podvodnou firmu žalobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám