Hlavní obsah

Přístroj prodlouží penis až o pět centimetrů

TOKIO

Andro-Penis je název nového přístroje, který by mnohým mužů mohl výrazně pozvednout sebevědomí. Jeho výrobce, španělská firma Andromedical, se totiž dušuje, že dokáže natrvalo prodloužit penis od tří do pěti centimetrů.

Foto: Alena Lochmannová

Karlovarský kraj původně dostal na kotlíkové dotace od státu 67, 2 milionu korun.

Článek

Andro-Penis je kroužek napojený na několik tyček, které se postupně napínají, a využívá množení tkáňových buněk. K tomu dochází, když jsou vystaveny neustále působící trakční síle, vysvětlují výrobci.

Přístroj byl uplynulý týden představen urologům u příležitosti konání sexuologického kongresu v Tokušimě západně od japonské metropole. Právě japonský trh považuje španělská firma za jeden z nejslibnějších pro odbyt své novinky.

Přístroj možná na předpis

Ve Spojených státech jde aparát čile na odbyt a prodají se ho tisícovky. Zástupce firmy Nobuaki Hori věří, že i v Japonsku o něj pánové projeví patřičný zájem. Zatím je v zemi k dostání prostřednictvím internetu. Tímto způsobem si ho již objednalo asi sto klientů.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Máte zájem o Andro-Penis?

Přístroj ale dokáže mnohem více než "pouhé" prodloužení. Napravuje například nepřirozená zakřivení mužského pohlavního údu a neutralizuje smrštění, které může nastat po chirurgickém zákroku jako důsledek procesu zajizvování.

V Japonsku v současnosti schvalují přímý vstup výrobku na trh. Andro-Penisem se rovněž zabývá ministerstvo zdravotnictví, které zvažuje jeho prodej na recept.  

Bez vedlejších účinků

Jak výrobce na svých internetových stránkách píše, přístroj získal certifikát Evropské unie. Dosud nebyly zjištěny jeho případné krátkodobé či dlouhodobé vedlejší účinky. Aparát se nesmí používat, pokud je penis poraněn nebo zasažen infekcí. V takovém případě musí muž vyčkat až do úplného uzdravení.

Zájemce si Andro-Penis může sám nasazovat i sundávat, lze jej diskrétně používat v nejrůznějších situacích, "ve stoje, v sedě i při chůzi", uvádí server. Na jeho vývoji se podíleli urologové z celého světa. Přístroj je prý účinný v 97,5 procenta.

Anketa

Máte zájem o Andro-Penis?
Ano
58 %
Ne
42 %
Celkem hlasovalo 2233 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Ztopoření penisu lze natrénovat ve spánku

Urolog Frank Sommer z německého Kolína nad Rýnem objevil novou metodu, jak léčit poruchy mužské potence. Dosavadní výsledky naznačují, že jeho léčba...

V měření penisů Češi předčili průměr

Čeští muži, kteří ze zúčastnili akce Národní kalibrace penisů, se mohou chlubit výtečným výsledkem. Jejich přirození totiž v průměru měří celých sedmnáct...

Výběr článků

Načítám