Hlavní obsah

Pomocí virtuálního sexu si přivydělávají i ženy v domácnosti

Právo, Radim Uzel

Před patnácti dvaceti lety byl u nás nesmírně populární sex po telefonu. Za určitý poplatek jste mohli vyslechnout zpověď onanující ženy. Dokázala na sebe prozradit četná intimní tajemství. Co na tom, že podmanivě erotický hlas vyluzovala třeba klimakterická důchodkyně? Nikdo nepoznal ani to, že se nevěnuje inzerované masturbaci, ale štrikuje například svetřík pro vnouče.

Foto: Profimedia.cz

Ideálním médiem virtuálního sexu se stává internet. Tvoří asi 70 procent všech placených erotických služeb.

Článek

Byl to jakýsi zárodek virtuálního sexu. Tedy simulované, neskutečné reality, která předstírá vášeň. Jak se technika zdokonaluje, mají provozovatelé virtuálního sexu stále tvrdší chlebíček.

Konzumentům už nestačí pouhé naslouchání oplzlým řečem v telefonním sluchátku. Chtějí vše vidět. Dokonce touží po tom, aby se sexuálních příběhů mohli zúčastnit. Ideálním médiem virtuálního sexu se stává internet. Tvoří asi 70 procent všech placených erotických služeb. Příjmy z tohoto podnikání prý dosahují víc než 300 miliard korun ročně. Nevěnují se mu jen velcí podnikatelé v pornografické branži. Internet je dobrou příležitostí i pro malé firmy.

Striptýz před kamerou vydělá slušné peníze

Stále více na něm podnikají také samostatné osoby. Příkladem může být dejme tomu Polsko. Každoročně tam přibývá domácích hospodyněk, které si mezi praním, žehlením a úklidem obléknou erotické prádlo. A prostřednictvím internetu pak před kamerou předvádějí za peníze striptýz.

Jedna americká studentka si do své ložnice nainstalovala kameru s nepřetržitým připojením k internetu. Zapomněla však svému milenci sdělit, že jeho sexuální výkony očekává u svých počítačů několik desítek tisíc osob.

Každého diváka stála minuta internetového připojení asi 60 korun. Dotyčná studentka z nich dostala 20 korun. Její milenec nedostal nic.

Ani Česko není výjimkou

Také v České republice existuje podnik, ve kterém až 30 děvčat poskytuje prakticky nepřetržitě služby na internetu v živém sexuálním kontaktu. Platící zákazník si zvolí dívku, které pak může po internetu dávat pokyny, jakou pozici má zaujmout nebo který detail blíže ukázat na kameru.

Jenom v USA je prý nejméně čtvrt miliónu lidí, kteří jsou doslova závislí na internetovém sexu. Konzumací počítačových orgií tráví v průměru deset hodin denně. Není divu, že jim tato virtuální droga působí nemalé soukromé, ale také společenské, obtíže.

Můžeme si donekonečna stýskat nad zkažeností dnešního světa. Ale jak už pravil nejslavnější všech dob Jára Cimrman, můžeme s tím nesouhlasit, můžeme proti tomu protestovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat.

Snad jenom drobné ponaučení, než příště vstoupíte do jakékoli ložnice za účelem sexuálních hrátek, dobře se rozhlédněte, zda u stropu náhodou nevisí zvědavé oko internetové kamery!

Reklama

Související témata:

Související články

Co je v sexu normální a co už není

Kde je v lidské sexualitě hranice mezi tím, co je normální, a tím, co už ne? Na první pohled se zdá být všechno jasné. Při bližším zkoumání se nám však hranice...

Výběr článků

Načítám