Hlavní obsah

Orgasmus lze vyvolat i slovem

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruský léčitel Zolotov je prý schopen vyvolat současný orgasmus u několika desítek žen pouhým psychickým působením. To, co nedokáže jakékoli sexuální dráždění, zmůže najednou síla mluveného slova.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Tento potulný zázračný léčitel není nějakou bájnou středověkou bytostí, ale náš současník. Pronajímá si za tím účelem různé tělocvičny nebo klubovny bývalého Komsomolu. Sjíždějí se za ním ženy téměř z celého Ruska. A ta, která přijede jednou, stává se zpravidla už pravidelnou účastnicí těchto orgastických rituálů. Zolotov jim říká "sexuologické léčebné semináře".

Známá skupinová sugesce

Na první pohled to zní neuvěřitelně. Ve skutečnosti však tento chytrák využívá dávno známé skupinové sugesce. Tou přivádí ženy do zvláštního duševního stavu jakéhosi extatického vytržení. Není to nic nového. Hypnotický chrámový spánek dovedli kněží vyvolávat už ve starověku. Když se účastníci těchto obřadů probudili, sdělovali si své sny, které na ně seslal bůh tohoto chrámu.

Některé náboženské extáze se dochovaly v životopisech svatých. Třeba svatá Terezie popisuje svoje vytržení, při kterém se jí zdálo její tělo tak lehké, že se vůbec nedotýkalo země. Není pochyby, že od takového vznášení nad zemí je k orgastickému prožitku jenom krůček.

Opakovaním k extázi

Skupinové sugesce často posilují společně prováděné rituály. Například slova opakovaná až do omrzení. Právě ta působí na vznik jakési kolektivní extáze. I v České republice se etablovala náboženská sekta, jejíž učení je založeno na takzvané transcendentální meditaci. Při ní každému účastníku přidělí skupinu slov - náboženskou mantru.

Jejím nepřetržitým omíláním vzniká stav sníženého vědomí. V této chvíli mne nenapadá jiné české slovo než to, že toto neustálé drmolení mantry člověka "oblbne".

Nakonec by na tom nebylo nic tak škodlivého. Pokud si někdo libuje ve stavu sníženého vědomí a neubližuje svému okolí, nechť si holduje kolektivním slovním orgiím dle libosti. Orgastický léčitel Boris Zolotov je jistě hoden své mzdy, když umožňuje dosud sexuálně strádajícím ruským ženám poznat něco, co dosud nepoznaly.

Reklama

Související témata:

Související články

Ojedinělý orgasmus lze prožít v tělocvičně

Londýnská tělocvična Gymbox nabízí speciální kurzy pod výmluvným názvem Cvičení soulože. Prý stačí jen několik návštěv a zákazníci poznají dosud neprobádané...

Ženský orgasmus vyvolá vůně partnerova těla

Ženský orgasmus údajně nespouští sexuální zdatnost, ani velikost partnerova penisu, ale vůně mužova těla. Tvrdí to odborníci z berlínské nemocnice Charité,...

Výběr článků

Načítám