Hlavní obsah

Opilá striptérka usnula v pilotní kabině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Opilé ženě, která potřebovala dospat pár hodin, se navzdory bezpečnostním opatřením podařilo proklouznout pracovníkům na letišti ve skotském Aberdeenu. Nerušený několikahodinový odpočinek nakonec nalezla přímo v pilotní kabině.

Foto: Zdeněk Urbanovský

Koncert Duše zpívej

Článek

"Na palubě jednoho letadla byla nalezena ve čtvrtek mladá žena," potvrdil mluvčí společnosti BAA, která letiště spravuje, a dodal, že poté byla zahájena důkladná prověrka bezpečnostních opatření.

Vyvázla bez obvinění

22letá spoře oděná striptérka Soraya Wilsonová přelezla plot letiště a vlezla do jistého soukromého letadla, v jehož pilotní kabině tvrdě usnula. Zaměstnanci ji objevili až po osmi hodinách. Ženě byla udělena důtka, ale nebyla z ničeho obviněna.   

"Nevím, kdo byl ve větších rozpacích, jestli muži z bezpečnostní služby nebo já. Když jsem se probudila, měla jsem totiž na sobě jen kalhotky a něco málo nahoře," vypověděla Wilsonová.

Reklama

Související články

Mužské lety v Japonsku mají u žen úspěch

Japonské aerolinie se koncem loňského roku rozhodly přilákat více pasažérů z řad žen a připravily pro ně speciální lety. Na linkách mezi Tokiem a městem...

Výběr článků

Načítám