Hlavní obsah

Nový sprej slibuje ženám větší potěšení ze sexu

Právo, ČTK, pur

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Ženy mladé i středního věku, které ze sexu dosud žádné velké potěšení neměly, to teď mohou změnit. Bude jim k tomu stačit sprej s testosteronem, který vyvinuli australští výzkumníci.

Foto: MZK Brno

Z knižního veletrhu v Praze

Článek

Sprej byl nejprve vyzkoušen s úspěchem na ženách po klimakteriu, které mívají obvykle nízkou hladinu tohoto hormonu.

Podle Susan Davisové, ředitelky zdravotního programu pro ženy při melbournské univerzitě Monash, mělo použití spreje na vzorku 261 žen jednoznačný úspěch.

Nová pilulka v Polsku

Umocnit ženám sexuální prožitek slibuje také pilulka, která by se v nejbližších dnech měla objevit v polských lékárnách. "Má sílu, která umocňuje milostné prožitky," tvrdí její výrobce.

Preparát nese označení Vamea a bude jej možné koupit bez lékařského předpisu. Měsíční kúra by měla stát přibližně 150 zlotých, v přepočtu tedy asi tisíc korun.

Reklama

Související články

Na Británii zaútočila pilulka lásky pro ženy

Pilulka lásky určená speciálně pro ženy se v současnosti dostává na trh ve Velké Británii. Výrobek je založený na tradičních bylinných látkách, které jsou...

Filipínky neuspokojuje milostný život

Ne všechny ženy na světě jsou se svým sexuálním životem spokojeny. Nešťastné jsou například obyvatelky Filipín. Vyplývá to z čerstvé studie zveřejněné...

Výběr článků

Načítám