Hlavní obsah

Novomanžel opustil ženu z lásky ke psovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PHNOM PENH

Obyvatel Kambodže, který teprve nedávno vstoupil do manželství, se své ženě vyznal z lásky k psímu miláčkovi. Vyvrcholením vyznání lásky bude rozvod.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Dvacetiletá žena načapala svého o čtyři roky staršího muže v posteli ve vášnivém objetí se psem, uvedla místní policie z provincie Kampot, která se nachází 140 kilometrů jihovýchodně od metropole.

Její překvapení se změnilo v šok, když se jí muž přiznal, že svou dvouletou fenku křížence miluje více než ji. Využil situace a zároveň jí oznámil, že požádá o rozvod, řekl policejní šéf Tuon Dorn, jehož odcitoval zpravodajský server News 24.

U rodinné hádky musela zasahovat policie. "Když jsme na místo dorazili, muž nám řekl, že to tak skutečně je. My ale nemůžeme zasáhnout v případě jeho vztahu k psovi, neboť podle kambodžského zákona to není vyloženě ilegální," řekl Dorn.

"Je to legrační, ale muž není blázen. Zdá se, že je to vášnivý člověk, který se stará o psa. Čím víc se o něj stará, tím víc je jím okouzlen," vysvětlil policista.

Podle policie již muž svou ženu opustil a přestěhoval se zpět domů ke své matce. Kam se poděl pes, není známo.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvůli nápoji lásky ukradl motorku

Po uši zamilovaný mladík z Kambodže místo v posteli své vyvolené skončil za mřížemi. Neměl totiž na zázračný nápoj lásky, který chtěl koupit, aby se k němu...

Žárlivost zničila čerstvé manželství

Kambodžské manželství, které bylo uzavřeno teprve před dvaceti dny, již postihla katastrofa. Vyvolal ji manžel, který ze žárlivosti podpálil sebe i svou choť....

Výběr článků

Načítám