Hlavní obsah

Nevěstě půjde za družičku pes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Vskutku originální družičku si vybrala Sonia Wildeová z anglického metropolitního hrabství Greater Manchester. K oltáři ji totiž doprovodí její fenka Lucy Brownová. Jejímu nápadu se nebrání ani oddávající.

Foto: Pivovar Starobrno
Článek

Tříletý voříšek, kříženec kolie, bude při svatebním obřadu v kostele St. Mathewse ve Stockportu dokonce vyparáděný do nadýchaných růžových šatů a kloboučku.

Devětadvacetiletá Sonia a její pětadvacetiletý snoubenec Steve Begley dostali na psí družičku zvláštní povolení od reverenda Briana Stathama.

"Jsem si jistý, že nevěsta bude rozkošná - ale obávám se, že družička bude poněkud uštěkaná," připustil reverend.

"Připadalo mi to opravdu bizarní, když požádali o to povolení. Byla to ta nejnezvyklejší žádost, jakou jsem jako farář během šestadvaceti let slyšel. Ale selský rozum mi napověděl a já si pomyslel - už jsem měl na pohřbech psy, protože byli věrnými celoživotními partnery lidí, tak proč ne na svatbě?" uzavřel.

Reklama

Související články

Nevěsta zmlátila svatebního hosta

Tradiční muslimská svatba v Saúdské Arábii se zvrhla v bitku. Vyvolala ji svým chováním žena, která mobilním telefonem fotografovala v místech, která byla...

Výběr článků

Načítám