Hlavní obsah

Němka si na změnu pohlaví vydělala prostitucí

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Žena z Berlína, která se narodila jako muž jménem Manfred, v pubertě zjistila, že nad tehdejšími mužskými hormony převažují ženské. Proto se rozhodla, že se nechá přeoperovat pohlaví. Změna však byla příliš nákladná, a tak ji financovala prostitucí.

Foto: BS vinařské potřeby

Vítězové Jan Polehńa (kategorie Elite vlevo) a Štěpán Tesařík (kategorie Junior)

Článek

"Puberta pro mě byla nesmírně těžkým obdobím, nevěděla jsem, kým vlastně jsem," svěřila se současná Maria.

Na prahu dospělosti se domnívala, že jakožto chlapec trpí homosexuálními sklony. Vystudovala balet, působila v berlínské Státní opeře, později pracovala v milánské televizi.

Ve čtyřiadvaceti se z Manfreda konečně stala Maria. Léčba však vyžadovala spoustu peněz. Jen vypalování kořínků vousů v obličeji laserem stojí padesát euro (asi 1550 Kč) za hodinu a proceduru je třeba denně podstupovat osmnáct měsíců. Rovněž práce plastických chirurgů, kteří modelovali poprsí, nebyla zadarmo.

"A to nepočítám částky za estrogenové kúry a další nezbytné procedury nutné k tomu, aby se z Manfreda stala Maria," upřesnila Němka a přiznala, že potřebné prostředky si opatřovala prostitucí - nejprve v Miláně, pak v Barceloně a Valencii a nakonec na smutně proslulé Kurfürstenstrasse v rodném Berlíně.  

U prostituce zůstane

"Všude jsem měla lehčí pozici než běžné šlapky. Jako bývalý muž umím lépe navázat kontakt se zákazníky, vycítit, co přesně chtějí, co je nejlépe uspokojí," pochlubila se a dodala, že nejstaršímu řemeslu na světě se chce věnovat i nadále. "Je příjemné vydělávat peníze pouze tím, že jiným poskytnu chvilku rozkoše," vysvětlila.

Nad otázkou reportérů, zda se nyní cítí šťastná, Maria dlouho uvažovala a pak připustila, že ne, protože změna pohlaví jí neumožňuje naplnění životního snu - být zcela normální ženou schopnou přivést na svět vlastní děti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám