Hlavní obsah

Nejvíce lidí hledá partnera na online seznamkách 2. ledna večer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátek roku s sebou přináší mnoho odhodlání ke změnám. Není tedy divu, že nejvíce lidí začne hledat své partnery právě 2. ledna večer pomocí on-line seznamek. Podle britských sociologů za to může především rozmrzelost ze strávených vánočních svátků v osamění, ale i touha po fyzické blízkosti jiného člověka.

Foto: Profimedia.cz

Lidé mají největší šanci někoho nového potkat zhruba kolem deváté hodiny večerní.

Článek

Lidé mají největší šanci někoho nového potkat zhruba kolem deváté hodiny večerní, kdy bude jedinců  na internetových seznamkách a chatech nejvíce. Složitější to budou mít jen ti, co hledají partnera v jiné části planety.

„Kombinace chmurné nálady po návratu do práce a novoroční předsevzetí najít partnera přitáhnou milióny lidí na internetové seznamky,“ předpovídají odborníci na stránkách listu Daily Mail.

Vyplývá to i z dlouhodobých výzkumů, které potvrzují, že první týden v lednu bývá na internetových seznamkách vůbec nejrušnější. Počet uživatelů je na maximu a zároveň je jich nejvíce najednou online při aktivním vyhledávání partnera.

Reklama

Související témata:

Související články

Muži jsou dnes prudérnější než ženy

Ženy odhazují stud mnohem dříve než muži. A přestává být pravdou, že pro ně sex není tak důležitý, jako láska a zamilovanost. Jak vyplynulo z britského...

Výběr článků

Načítám