Hlavní obsah

Nejerotičtěji působí hráči plážového volejbalu

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Éře drsných chlapů zřejmě definitivně odzvání. I aktéři takových sportovní odvětví, jako jsou hokej, ragby či americký fotbal, kteří se donedávna těšili přízni slabšího pohlaví, se musejí smířit s tím, že už nevyvolávají erotické napětí.

Foto: NPÚ
Článek

Potvrdila to rozsáhlá německá studie na zakázku výrobce kondomů Durex, která shrnula výsledky průzkumu mezi zdejšími sportovními fanoušky.

Jednačtyřicet procent mužů a dvaadvacet procent žen z celkového počtu 18 000 respondentů obojího pohlaví se shodlo na tom, že na ně nejerotičtěji působí hráči plážového volejbalu.

Osmnáct procent příslušnic slabšího pohlaví dále přiřklo sexuální náboj také fotbalu, zatímco mezi muži jen čtyři procenta. Krasobruslení vyvolává erotické jiskření u necelých čtyř procent populace bez rozdílu pohlaví.

Na samotném konci škály se pak nachází golf, skoky na lyžích a závody formule 1, které si shodně u mužů i žen připsaly vždy po jednom procentu.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Jací hráči na vás působí nejerotičtěji?

Anketa

Jací hráči na vás působí nejerotičtěji?
Hráči plážového volejbalu
52,9 %
Hráči fotbalu
8,8 %
Hráči hokeje
7,3 %
Hráči golfu
3,7 %
Jiní
27,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 834 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám