Hlavní obsah

Nahé ženy se stydí více než nazí muži

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ačkoli to ani pánové dnes nemají lehké, neboť je z médií neustále masírují dokonale vypracovaní krasavci s perfektní vizáží, ženy stále trpí mediálními modely krásy více. Podle nejnovějšího výzkumu se více než muži obávají vysvléknout před partnerem, protože se srovnávají s ideálem super štíhlých modelek.

Článek

Každá desátá žena nejprve zhasne nebo odejde do jiné místnosti, než se před partnerem vysvleče. A roste také počet vztahů, v nichž se dvojice už nedokáže společně sprchovat či jen pobývat v jednu chvíli v koupelně. Z těch, kteří rádi sdílejí s partnerem koupelnu se jen třetina cítí sebevědomě nahá.

Z 3,5 tisíce dotázaných se každá desátá žena dokonce v koupelně zamyká, než ze sebe sundá oblečení, aby nemohl partner za nimi vstoupit. Pánové se s partnerkou nazí cítí většinou velmi dobře a naprostá většina z nich by trávila v rouše Adamově mnohem více času, než jim jejich protějšky dopřávají.

Více než dvě třetiny mužů se rády producírují po bytě bez jakéhokoli oděvu na sobě. To samé si dovolí 46 procent žen. "Je šokující, jaké sebevědomí mají lidé, když mají vystoupit nazí v koupelně před partnerem. Představuje to jasně, jak lidé pohlížejí na své tělo, přičemž nahota je tak přirozená věc," tvrdí Jill Parkinson ze společnosti Shuc, která si průzkum nechala připravit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám