Hlavní obsah

Muži od svých žen především vyžadují diskrétnost, věrnost a pochopení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Diskrétnost, věrnost a pochopení. Tyto tři požadavky mají němečtí muži vůči svým manželkám či partnerkám. Jen polovina z nich očekává nevázaný sex. Pro druhých 50 procent není vášnivé milování nic zajímavého. Těm vyhovují hlavně domácí klídek a pohoda.

Článek

Ukázal to reprezentativní výzkum, který uskutečnil německý GEWIS-Institut pro časopis GQ.  Ten je určen mužským čtenářům. Na otázky odpovídali Němci ve věku od 18 do 40 let.

Zveřejněné výsledky výzkumu přinesly překvapující zjištění. Téměř všichni dotázaní - 95 procent - uvedli, že od své partnerky očekávají hlavně diskrétnost a mlčenlivost. Jen o dvě procenta méně Němců si na svých manželkách či přítelkyních cení věrnosti. Ženské porozumění si v zemi našich západních sousedů přeje 81 procent mužů.

Pouze necelá polovina - 44 procent - se domnívá, že je důležité, aby ženy měly s muži společné zájmy.

Zajímavý je další údaj: 69 procent Němců považuje za skvělé, když jim choť či partnerka projevuje "oddanou lásku". Přitom však celých 58 procent mužů v Německu od žen očekává, že svým miláčkům poskytnou "určitou míru volnosti".

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám