Hlavní obsah

Milování v autě skýtá řadu možností

Novinky, Dana Sokolová

Přestože při milování v autě může dojít k řadě zranění, patří tento dopravní prostředek mezi naše nejoblíbenější netradiční místa pro sex vůbec. Vždyť jej zde také někdy provozovalo až 60% všech českých řidičů. Ve srovnání s USA jsme ale pořád troškaři, jelikož tam ho vyzkoušel prý snad úplně každý.

Foto: Profimedia.cz

Sex o prázdninách či dovolené skýtá nádech romantiky i stín nebezpečí.

Článek

Podle BBC Top Gear Magazine sex v autě milují i britští řidiči, kteří jej zažívají v průměru šestkrát za život. Kromě samotného aktu tu navíc řeší i většinu svých partnerských radostí i strastí.

Proč je sex v autě tolik oblíbený? Důvodů je hned několik. V první řadě tento způsob milování vyhledává většina těch, co nemají možnost sexu v jiném v prostředí. A nemusí jít vždy o nevěru, ale například i o mladé lidi bez vlastního bydlení apod. Další sortu tvoří ti, kdo hledají jakoukoliv alternativu běžné postele a pak také ti, co mají rádi spontánnost či nebezpečí.

Nepodceňujte výběr místa

Ať už vás k milování v autě dožene cokoliv, vždy myslete na svou bezpečnost.

Pokud možno se tedy vyhněte sexu za jízdy. Je to skutečně nebezpečné a to nejen pro vás, ale i pro ostatní účastníky provozu. I když mnozí z vás běžně při řízení provozují orální sex či masturbují, uvědomte si, že za většinu nehod může i vteřinka nepozornosti.

Obezřetní byste měli být i při výběru místa pro zastavení. Upřednostňujte místa, kde nebudete bránit silničnímu provozu ani dalším činnostem. Nikdy neparkujte z kopce, tak abyste se při případném nechtěném odbrzdění ruční brzdy nerozjeli. V zimě zase zapomeňte na garáže a jiná uzavřená místa, abyste se neotrávili výfukovými plyny.

Pozor si také dejte na rozbahněné cesty a promáčené louky, kde hrozí nebezpečí zapadnutí či proklouznutí apod.

Variant k milování je nespočet

Milování v autě může být pokaždé jiné. Na internetu naleznete řadu osvědčených tipů. Vybrali jsme pro vás ty nejčastější.

Sex na zadních sedačkách - Asi nejběžnější způsob, jež lze v autě provozovat. Čím větší auto vlastníte, tím pak máte větší možnost variant. Prostor si zvětšíte i tím, že si přední sedadla přisunete co možná nejblíže přední kapotě a opěradlo maximálně narovnáte.

Sex v kufru - výhoda především automobilů combi je ta, že složením zadních sedaček získáte nejen větší kufr na převážení věcí, ale také obr prostor pro milování. Tato varianta je vhodná i pro méně fyzicky zdatné jedince.

Sex na sedadle u spolujezdce - I na tomto místě lze vyzkoušet hned několik poloh. Pokud sklopíte opěradlo, pak se vám prostor výrazně zvětší. Většinou pak můžete využít prostoru i zadní sedačky.

Sex na sedadle u řidiče -  přestože vám v polohování bude vadit volant, i na tomto místě může být milování příjemné pro oba aktéry. Měli by být však raději menšího vzrůstu a štíhlejší, jinak jim hrozí řada modřin a oděrek z usilovného boje o co nejpohodlnější pozici.

Sex s výhledem - pokud vlastníte velké střešní okno, pak můžete využít i jeho a to především při orálním sexu. Ten co bude pohlížet ze střešního okna tak může spojit příjemné s užitečným - tedy sex s hlídáním prostoru.

Sex na kapotě - nabízí opravdu neuvěřitelné množství variant. Žena si může na kapotu sednout, lehnout, případně se o ní opřít. Je však důležité si nejprve vyzkoušet pevnost plechů, aby na kapotě po vašem vášnivém sexu zbytečně nezůstaly důlky.

Sex z boku auta -  bok auta lze využít stejně jako pevnou zeď či jen jako věc, o kterou se lze velmi dobře opřít. Množství poloh záleží na fyzičce partnerů a také na jejich fantazii.

Pokud patříte mezi romantičtější typy nebo je vám sex z nějakého důvodu v autě nepříjemný, pak mějte v autě vždy k dispozici nějakou deku, kterou můžete vybalit někde na louce, v lese, na pláži, na fotbalovém hřišti, na golfovém hřišti, na autobusové zastávce, na posedu, na lavičce, prostě kdekoliv mimo automobil ...

Reklama

Související témata:

Související články

Víno probouzí u žen erotické chutě

Smyslnost, palčivá touha po sexuálním dobrodružství, erotická fantazie vybičovaná na maximum. Jak jen toho dosáhnout, když už se nám nedostává nápadů? Odpověď...

Výběr článků

Načítám