Hlavní obsah

Manžel jí ze žárlivosti usekl ruce, s protézou začíná nový život

Novinky, bok

Šestadvacetiletá Ruska Margarita Gračovová působí jako nezávislá sebevědomá žena. Ne vždy to tak ale bylo. Před několika lety se doslova bála o život poté, co jí její manžel v návalu žárlivosti usekl obě ruce sekyrou. Nový život do žil a potřebné sebevědomí jí dodala až nová bionická protéza, se kterou se před nedávnem nechala vyfotit.

Foto: Profimedia.cz

Mladá Ruska po hrůzném zážitku začíná nový život.

Článek

K incidentu, kdy se žena doslova bála o život, došlo v prosinci roku 2017. Poté, co její manžel pojal podezření, že je mu nevěrná a chce se rozvést, ji násilím posadil do auta a odvezl do lesa. Tam ji se slzami v očích svázal, donutil ji pokleknout, následně jí pak rozdrtil prsty a sekerou usekl v afektu obě ruce.

Zatímco levou ruku se lékařům podařilo během více než desetihodinové operace znovu přišít, o pravou přišla.

„Od toho incidentu jsem si často myslela, že už nejsem atraktivní. Změnila jsem se v ženu s robotickou rukou a jizvami po těle. Abych řekla pravdu, doteď jsem se nenaučila sama sebe akceptovat zcela takovou, jaká jsem nyní. Ale atraktivita není jen o vzhledu. Patří k tomu i něco hluboko uvnitř vás,” cituje její vyjádření server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Nejen v touze po tom dokázat sama sobě, že je stále atraktivní, nafotila několik snímků, kde svou protézu nijak neskrývá.

Aby nejen sama sobě dokázala, že její život neztratil smysl, a v touze cítit se opět chtěně a přitažlivě, nafotila několik snímků, na kterých svou novou, speciálně navrženou bionickou protézu, nijak neschovává.

Foto: Profimedia.cz

Fotky pak zveřejnila i na sociálních sítích, kde má mnoho pozitivních ohlasů.

Její manžel, mimochodem vystudovaný psycholog, byl v průběhu roku 2018 obviněn z únosu a těžkého ublížení na zdraví, následně byl odsouzen na 14 let do vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám