Hlavní obsah

Líbání na rty je důkazem podvádění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Psychologové z University of Michigan studovali, jaké chování pro mladé lidi představuje jasný důkaz, že podvádějí svého partnera. Po souloži a orálním sexu nejvíce bodů získalo líbání. Vyplynulo to z odpovědí téměř pěti stovek studentů psychologie, kteří bodově (od jedné do sta) hodnotili různé chování podle závažnosti projevu z hlediska nevěry.

Foto: Profimedia.cz

Líbání je pro mladé lidi jasným důkazem nevěry.

Článek

Ze sta možných bodů líbání získalo 88,7 bodu. Zajímavé je, že soulož s cizí osobou nezískala sto procent, na škále dostala 97,7 bodu a orální sex na druhém místě 96,8 bodu.

Psychologové z University of Michigan také zjistili, že veřejné projevy intimity mezi partnerem a jinou osobou více iritují jedince, kteří si nejsou ve vztahu jistí a prožívají úzkost z připoutání. Naopak jedinci, kteří se připoutání vyhýbají a nechtějí se zavázat ve vztahu, hodnotí veřejné projevy nevěry velmi benevolentně.

Veřejné projevy nevěry na škále 0 až 100:
Soulož97,7
Orální sex96,8
Líbání na rty88,7
Posílání erotických fotek emailem88,2
Posílání erotických smsek82,6
Spaní ve stejné posteli (bez sexu)68,4
Držení se za ruce63,2
Hluboké emocionální pouto52,4
Sezení na klíně52,2
Společná večeře v restauraci41,4
Sdílení soukromí36,5
Objímání na víc než deset vteřin34,5

Reklama

Související témata:

Související články

Jak poznáte ženy v pokušení a muže v říji

Moderní technologie nám usnadňují život po všech stránkách. Bohužel ne vždy v pozitivním slova smyslu. Ze statistik vyplývá, že každý třetí muž a každá čtvrtá...

Výběr článků

Načítám