Hlavní obsah

Kritické období muže aneb Kdy je nejčastěji nevěrný

Novinky, das

Nejkrizovější období pro muže, pokud jde o vztahy, jsou dvě - kolem třicítky a kolem padesátky. První nastává proto, že se od mužů očekává, aby konečně dospěli a někam se posunuli, přičemž oni se tomu brání, a to tak, že své obavy zahánějí v náruči jiné ženy. Druhá krize nastává kolem padesátky, kdy si muži začnou uvědomovat, že mládí je minulostí a v panice sahají po jednoduchých řešeních v podobě milenek, rychlých aut a dalších vymožeností.

Foto: Profimedia.cz

Pokud už muž uklouzne a vrhne se do náruče milenky, pak je nejdůležitější obrnit se trpělivostí a čekat.

Článek

Mezi třicítkou a padesátkou přichází období uklidnění, kdy muži nacházejí svou rovnováhu, směr i cíl. A právě toto období je podle vědců tím nejlepším časem pro usazení se a založení rodiny.

Jak má na dané krize zareagovat partnerka?

Utvořit muži doma pokud možno zázemí, kde má své místo pochopení, chvála a také touha po milováním s ním. Potom totiž partner nebude mít touhu cokoliv měnit, ani v tom nejrizikovějším období.

Pokud začne mít problém s erekcí, pak je dobré vsadit i na doplňky výživy na posílení mužského libida, na podporu erekce i chuti na sex. Tyto bylinné preparáty obsahující např. kotvičník lékařský, macu apod. a dokážou mužům opět navrátit i jejich sebevědomí. Mnohem raději a s chutí si pak začnou opět užívat dobře známé sexuální hrátky se svou stávající partnerkou.

Pokud už muž uklouzne a vrhne se do náruče milenky, pak je nejdůležitější radou obrnit se trpělivostí a vyčkat, až se bude chtít sám vrátit. Samozřejmě potlačit ublíženost a zklamání, nevyčítat a snažit se odpustit, obnovit narušenou důvěru a pokusit se o fungující partnerský vztah není vůbec jednoduché, ale pokud o muže jako takového stojíte, pak vám nic jiného nezbude.

„Když v sobě žena potlačí přirozenou potřebu mu návrat pořádně osladit, a naopak jej přivítá s otevřenou náručí, pak se dá se značnou jistotou předpokládat, že si na celou událost za čas už ani nevzpomenou. U většiny případů, když pár překoná tuto partnerskou krizi, nastává mnohem hezčí období, než dvojice prožívala před celou událostí,“ vysvětluje ve své knize Muži a žena – návod k použití psycholog Petr Šmolka.

Kdy zpozornět
Zvýšené riziko sexu s jinou ženou podle průzkumu zveřejněného na serveru FoxNews prokazatelně hrozí v letech, kdy se muž blíží ke kulatému jubileu (tedy když mu je 29, 39, 49, ...), když tráví hodně času na sociálních sítích. A bez ohledu na věk vždy, když je doma partnerkou pouze kritizován za to, že je úplně k ničemu, nic nedokázal, nic neumí. Takže pozor, milé dámy, protože to, kdy a kde si váš muž užije, máte i ve svých rukou!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám