Hlavní obsah

Jste zbabělec? Rozchod vašemu protějšku oznámí profík

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Pokud už vás vztah s partnerem či manželství nudí, chcete za ním udělat tečku a nemáte dostatek odvahy to říct svému protějšku do očí, můžete si objednat rozchod u "rozvodové agentury". Dvaapadesátiletý bývalý pojišťovací agent Bernd Dressler vám zaručuje, že po jeho telefonátu nebo osobní návštěvě, váš partner, či partnerka, zaručeně pochopí, že už to s ním, nebo s ní, nechcete táhnout dále.

Článek

"Lidé, kteří si nechtějí rozchodem špinit ruce, mi volají každý den. Musím ale podotknout, že jsem pouze posel zpráv. Ne člověk, který odloudí lidem jejich partnery," zdůrazňuje hlavní náplň své práce Dressler, který se svojí agenturou slaví nevídaný úspěch nejen doma v Berlíně, ale i ve zbytku Německa.

Jeho služeb mohou lidé využít v přepočtu za pět až patnáct set korun. "Levnější jsou telefonáty, kdy prostě zvednu telefon a zavolám, že už je mezi mým klientem a jeho protějškem konec. Dražší jsou osobní návštěvy," dodává rozvodový agent, který má každé setkání dopředu "citlivě" naplánováno, včetně detailního vysvětlení, proč už s člověkem, s nímž se setká, nechce partner či partnerka dále žít.

Otázkou zůstává, o kolik je lepší osobní návštěva cizího experta na rozchody lepší, než i pouhé zaslání textové zprávy. To je sice ještě na nižší úrovni než telefonát, ale aspoň tu zprávu vyťukáte vy osobně.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvůli milence se po šedesáti letech rozvedli

Ani šedesátileté manželství nedokázalo zabránit v rozvodu dvěma německým osmdesátníkům. Důvodem nečekaného rozchodu bylo to, že jednaosmdesátiletý manžel...

Výběr článků

Načítám