Hlavní obsah

Jihoafričanky si spletly vibrátor s bombou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRETORIA

Jihoafričanky z provincie Západní Kapsko, které se prohrabávaly v odpadcích na skládce, se pořádně vyděsily poté, co zaslechly neobvyklé zvuky linoucí se z igelitového pytle. V domnění, že jde o bombu, raději zavolaly místního manažera.

Foto: Dana Ehlová

Nový zámek v Kostelci nad Orlicí

Článek

"Bomba, bomba," křičely ženy a hnaly se za Adolfem Hansenem, manažerem skládky, který podezřelý pytel přišel prozkoumat. 

"Slyšel jsem zvláštní tikající zvuk. Nechtěl jsem se pytle dotýkat, protože by to skutečně mohla být bomba. V minulosti jsme tu již podobný případ měli a byl z toho velký poprask. Tehdy přijela i policie a objevila tu ruční granát," vypověděl Hansen.

Ze strachu, že údajná bomba i tentokrát vyvolá skandál, sám odpadkovou tašku opatrně pootevřel a rozesmál se. "Byl to vibrátor. A baterky v něm stále fungovaly," řekl Hansen a v listu The Cape Times upřesnil, že "robertek" byl střední velikosti.

Ženy se s vibrátorem nikdy nesetkaly

Adolf již v minulosti podobné sexuální pomůcky viděl, takže ho nalezený předmět nijak nezaskočil, zato pro ženy byl vibrátor neobjasnitelnou záhadou.

Pravděpodobně nikdy vibrátor neviděly, ani o něm neslyšely, proto se jim Hansen snažil vysvětlit, jak nejlépe dovedl, k čemu věcička slouží. Překvapené Jihoafričanky však nedovedly pochopit, proč se majitelka fungujícího přístroje zbavila. "Pravděpodobně si našla přítele a ďábelský stroj již nepotřebovala," uzavřel Hansen.

Reklama

Související témata:

Související články

Vibrátor není dobrý narozeninový dárek

Žalobu na svého souseda podala třicetiletá Němka za to, že jí k narozeninám dal obrovský fialový vibrátor. Iris P. z Merseburgu ve spolkové zemi Sasko -...

Výběr článků

Načítám