Hlavní obsah

Hledáte partnera? Vezměte na milost seznamovací aplikace

Novinky, ald

Už dávno odzvonilo časům, kdy se muž ženě galantně dvořil, nosil jí květiny ke dveřím a posílal zamilovaná psaníčka. V dnešní zrychlené době se seznamování stalo sprintem, během kterého chceme ihned najít životního partnera bez jediné chybičky. Pokud stále hledáte toho pravého, pak zkuste přistoupit na nová pravidla seznamování.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Najít si životního partnera nikdy nebylo složitější. Kolegové jsou zadaní, do baru chodí pochybné existence a kamarády kamarádek už dávno znáte. Zároveň se v dnešní době mnoho mužů bojí ženu oslovit, natož ji pozvat na rande. I když by se mohlo zdát, že situace je bezvýchodná, jedno řešení existuje.

Využijte internet a vsaďte na online seznamovací aplikace. Jejich používání je jednoduché, přehledné, a především v nich naleznete nekonečné množství zajímavých tváří, které touží bojovat o vaše srdce. Občas není na škodu jít štěstí naproti.

Online vzplanutí

Máte pocit, že na vás Amor se svým šípem zapomněl? Pak vezměte věci do svých rukou a stáhněte si do chytrého telefonu seznamovací aplikaci. Mezi nejoblíbenější aplikace patří Tinder, který podle oficiálních informací používá 10 milionů uživatelů.

Jedná se přitom o naprosto jednoduchý princip. Po přihlášení nahrajte svou fotku a napište krátký informační popisek o vaší osobě.

Následně jste připravena na „tindrování“ – tedy posouvání pánských fotografií doprava (líbí se vám), nebo doleva (nemáte zájem). Pokud je shoda oboustranná, vznikne spojení, díky kterému můžete s daným člověkem zahájit konverzaci. Pak už záleží jenom na vás, kam konverzaci posunete.

Nejčastější chyby, které ženy dělají v zamilovanosti a časem toho litují

Vztahy a sex

Je naprosto přirozené, že výběr muže chvilku trvá, a tak netlačte na pilu. Pište si s muži, kteří vás zaujali, a případně po čase vyrazte na rande. Tinder je často spojován s hledáním jednorázové známosti. Pravdou ale je, že co uživatel, to jiné očekávání.

Někteří doopravdy stojí pouze o milostný románek, stejně tak ale můžete objevit muže, který touží po lásce na celý život. Určitě se tedy vyplatí, když si ze začátku ujasníte, jaké jsou vaše milostné cíle.

Aplikaci vnímejte především jako pomocníka, díky kterému můžete poznat muže, na které byste v běžném životě nenarazila. Zbytečně se k ní neupínejte, a především buďte při jejím používání upřímná. Lži o věku, povolání či vzhledu se nikdy nevyplácejí.

K hledání lásky, krátkého románku i nových přátel

Další oblíbenou aplikací je Badoo, který funguje na podobném principu jako Tinder. Jediný rozdíl spočívá v tom, že ihned vidíte, komu se líbíte. Na druhou stranu může jít o nevýhodu, neboť s vámi mohou chatovat i muži, o které nejevíte zájem.

Nejen k hledání partnera slouží aplikace Bumble. Ta se prezentuje jako platforma, jejímž cílem není pouze seznámit potencionální partnery, ale také propojit lidi se stejnými zájmy.

Pokud tedy hledáte spřízněnou duši a nejde vám primárně o romantický vztah, pak je ideální volbou.

V neposlední řadě stojí za zmínku aplikace Pure, která má na rozdíl od předešlých jasný cíl – seznámit lidi, kteří netouží po vztahu, nýbrž po večerním povyražení.

Co dělat, když se kamarádství s benefity promění v lásku

Styl

Pravidla randění

Našla jste v online světě zajímavého muže? Ještě není vyhráno! Křest ohněm přijde v momentě, kdy se spatříte tváří v tvář. Na osobní setkání ale přistupte pouze v momentě, kdy jste si na 100 % jistá.

Ideálním místem pro první rande je například kavárna, výstava nebo kino, tedy veřejný prostor, ve kterém se vám nemůže nic stát.

Bohužel v online světě se může kdokoli vydávat za kohokoli, a tak není od věci, když se na schůzku vybavíte pepřovým sprejem. Případně alespoň blízkému člověku řekněte, kam a s kým se chystáte na schůzku.

Pokud pomineme bezpečnostní rizika, pak může být rande naslepo skvělým zážitkem. Třeba nenajdete partnera na celý život, ale můžete najít nového kamaráda nebo zajímavého známého, se kterým se čas od času potkáte. Zároveň jde o ideální možnost, jak vylepšit své konverzační schopnosti a zbavit se trémy ze seznamování.

Reklama

Související články

Ke spokojenosti ve vztahu stačí často málo

Krásný a láskyplný vztah není o velkých gestech. Partneři ho mnohem snadněji dosáhnou drobnostmi, které zpestří jejich každodenní stereotyp. Podívejte se...

Výběr článků

Načítám