Hlavní obsah

Nejčastější chyby, které ženy dělají v zamilovanosti a časem toho litují

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V období zamilovanosti jsou ženy ochotné pro své partnery udělat cokoli, jen aby jim udělaly radost a získaly si je navždy. Pokud jde jen o maličkosti, tak na tom samozřejmě není nic špatného. Bohužel některé ženy zajdou dál – někdy ze slepé oddanosti udělají věci, které po čase ztrácejí na kráse a často se promění v trápení.

Foto: Profimedia.cz

V období zamilovanosti jsou ženy ochotné pro své partnery udělat cokoliv.

Článek

Podívejte se s námi na nejčastější chyby, které ženy v zamilovanosti dělají a v budoucnu jich litují.

1. Tetování

Na tetování jako takovém není samozřejmě nic špatného. Nicméně nechat si na své tělo vytetovat jméno partnera anebo cokoliv vyjadřující bezmeznou lásku k němu, se může v budoucnu proměnit ve velké trable.

Je důležité mít stále na paměti, že tetování sice lze odstranit, ale je to mnohem složitější proces než samotné tetování, a také cenově náročnější.

Odstranění tetování nebo permanentního make-upu nemusí být jednoduché

Styl

2. Placení účtů

Žijeme v době, kdy se slovo emancipace skloňuje velmi často. Je zcela běžné, že se partneři střídají v placení účtů jak v restauraci, tak za domácnost. Nicméně mělo by jít vždy o skutečné střídání a ne že žena veškeré nákupy či platby v restauraci nechá na sobě.

Partnerovi se tím jednak nezavděčíte, navíc jej učíte nezdravým návykům, kdy i v budoucnosti bude muž vnímat jako samozřejmost, že ten, kdo vždy vytahuje při placení peněženku, jste vy.

Má muž vždy platit účet? Průzkum poodhalil názory žen z celého světa

Vztahy a sex

3. Sexuální praktiky

Sex by měl být jeden z nejkrásnějších atributů lásky. Užívat si ho tedy musí od začátku oba a nikdo se do ničeho nesmí nutit.

Vyzkoušet něco nového sice může okořenit vztah, ale to neznamená, že ženy budou ze strachu, aby je partner neopustil, souhlasit s něčím, co jim nebude příjemné.

Sexuální tabu 21. století

Vztahy a sex

4. Výměna přátel

Často se stává, že ženy se mužům přizpůsobí, i co se týče přátel. Jednak přestanou mít na své dosavadní přátele čas, pak se navíc podřídí partnerovi natolik, že začnou preferovat jeho přátele. Obě varianty jsou samozřejmě špatně.

Každý z partnerů by si měl uchovat něco ze svého „běžného“ života i ve vztahu, neupínat vše jen směrem k partnerovi.

Jak si získat přátele partnera

Vztahy a sex

5. Výměna koníčků

Každý člověk má jiné záliby. Někdo rád rybaří, jiný jezdí na kole, někdo miluje box atd. Není ale zásada, aby partnerka automaticky měla v oblibě vše, co dělá její partner. Vždy je fajn si ponechat i v tomto směru něco svého.

Samozřejmě můžete mít spoustu aktivit společných, ale to neznamená, že úplně všechny, zvlášť když vás daná aktivita vůbec nebaví a děláte ji jen kvůli svému muži.

Nemáte čas na koníčky? Najděte si ho, lepší lék neexistuje

Styl

6. Výměna šatníku

Ženy v touze zalíbit se partnerovi za každou cenu přistupují často ke změně stylu oblékání. Samozřejmě někdy to může být ku prospěchu, nicméně komplexní změna stylu oblékání je nesmysl. Každá žena by měla zůstat především svá.

7. Zbavení se domácího mazlíčka

Občas se stane, že v době chození partnerovi nikdy nevadí, že žena vlastní domácího mazlíčka, po sestěhování ale najednou vadit začne. Je jedno, zda jde o psa, kočku, papouška nebo cokoli jiného, nikdy by neměla přijít na řadu varianta „buď zvíře, nebo já“.

Reklama

Související témata:

Související články

Ke spokojenosti ve vztahu stačí často málo

Krásný a láskyplný vztah není o velkých gestech. Partneři ho mnohem snadněji dosáhnou drobnostmi, které zpestří jejich každodenní stereotyp. Podívejte se...

Jak moc otcové ovlivňují vztahy svých dcer

Role otce ve výchově dětí je velmi důležitá. Ovlivňuje nejen jejich dětství, ale i jejich budoucnost. Zatímco pro chlapce je táta velkým vzorem, od kterého se...

Výběr článků

Načítám