Hlavní obsah

Důkazy nehynoucí lásky, kterých později ženy litují

Novinky, bok

Zamilovanost a někdy až slepá oddanost novému partnerovi je součástí nejednoho vztahu. V tomto období vidí lidé vše růžově a především ženy jsou často schopné dělat z lásky k novému partnerovi věci, kterých mohou v budoucnu velmi litovat. Co by tedy raději neměly dělat?

Foto: Profimedia.cz

Součástí sexuálního života ženy by měly být jen takové praktiky, se kterými i ona souhlasí a užívá si je.

Článek

Být zamilovaná je pro každou ženu krásné. V raném období vztahu si dámy užívají nejen přízně nového partnera, ale i skvělý sex, vášeň a mnoho dalšího. Zároveň ale, i když to většinou nikdy nepřiznají, nehodnotí svého druha reálným pohledem.

Chtějí a vidí jen to dobré v něm a možná i právě kvůli tomu jsou ochotné udělat cokoli, jen aby mu udělaly radost. Pokud jde jen o maličkosti, tak proč ne, někdy ale zajdou dál, než je únosné. Některých věcí pak ještě během vztahu litují, jiných třeba až poté, když náhodou svazek nevyjde.

Přehled některých věcí, které by dámy neměly ani z té největší lásky nikdy podstupovat, pokud s nimi opravdu samy nesouhlasí, přinesl server Women´s Health magazine.

Tetování 

Na tetování jako takovém není rozhodně nic špatného, nechat si ho dělat ale jen kvůli tomu, aby žena někomu vyjádřila svou bezmeznou lásku, není dobrý nápad. Hlavně v případě, že vztah náhodou nevydrží, může být najednou takový důkaz na obtíž.

Placení účtů

Žijeme v době, kdy se slovo emancipace skloňuje velmi často. Není tak ničím neobvyklým vidět páry, kde za jakoukoli útratu platí nejen muž, ale i žena. U žen by se z toho nemělo ale rozhodně stát pravidlo. O to více, pokud by jediným důvodem bylo zavděčit se partnerovi.

Sexuální praktiky 

Sex je součástí vztahu, a mají si ho užívat oba. Něco nového může vztah vždy okořenit, ale souhlasit s něčím, co žena nechce, jen ze strachu, že ji jinak partner například opustí, je nepřijatelné.

Opustit přátele

Někdy se stane, že přátelé nového přítele nejsou ze stejného těsta jako přátelé a kamarádi ženy. Jen kvůli tomu ale s nimi rušit kontakt je nesmysl. Každý z partnerů by si měl uchovat něco ze svého „běžného” života i ve vztahu, neupínat vše jen směrem k partnerovi.

Přejímat záliby 

Každý člověk má jiné záliby. Někdo rád rybaří, jiný jezdí na kole, někdo miluje box atd. Není ale zásada, aby partnerka automaticky měla v oblibě vše, co dělá její partner.

Ano, může s ním začít běhat, zkusit třeba i jeho oblíbený paintball, ale vše je opět o vzájemné dohodě, není rozumné nikoho do ničeho nutit.

Měnit šatník 

I malá nevinná poznámka na nevhodnost určitého kousku dámského oděvu může dělat divy. Nelíbí se partnerovi, co nosíte? Nevadí, vyměníte kvůli němu šatník a změníte styl oblékání.

Proč ale? Nezamiloval se do vás kvůli tomu, jaká jste právě teď, proč se tedy najednou měnit?

Partner, nebo domácí mazlíček

Až po vzájemném sestěhování se k sobě může žena náhle zjistit, že její partner najednou nemůže vystát jejího domácího mazlíčka, který mu dříve nevadil. Je jedno, zda jde o kočku, psa, papouška nebo cokoli jiného, nikdy by nemělo přijít na drastické řešení „Buď zvíře, nebo já”.

Pokud je situace opravdu neúnosná, dá se určitě najít nějaký společný kompromis.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvůli čemu se partneři nejčastěji hádají

Jen v málokterém vztahu se podaří, aby se partneři téměř nehádali. Většinou jsou hádky součástí společného soužití. V mnohých případech jsou pak častým důvodem...

Stres v manželství ohrožuje vztah i zdraví

Stresující manželství může mít nedozírné následky nejen na samotný vztah, ale i na zdraví, což potvrdilo hned několik vědeckých studií. Příliš mnoho stresu...

Sedm největších zabijáků vztahové pohody

Každý z nás si přeje prožívat harmonii a pohodu v partnerském vztahu, který je trvalý a dlouhodobý. Jak ale ukazují současné průzkumy, prakticky polovina...

Výběr článků

Načítám