Hlavní obsah

Domácí thajská masáž s příchutí erotiky

Novinky, Dana Sokolová

Když se řekne thajská masáž, každý si hned představí erotickou scénu, kdy muž leží na zádech a nad ním je mladá krásná Thajka provádějící nejrůznější sexuální praktiky. Přestože základem thajské masáže není sexuální podstata, díky válce ve Vietnamu dostaly tyto masáže nový rozměr.

Foto: Profimedia.cz

Při masáži jsou nejdůležitější doteky a uvědomění si přítomnosti partnera.

Článek

Ačkoliv to málokdo ví, při klasické thajské masáži se člověk nemusí vůbec svlékat. Vyškolení maséři provádí skrz oblečení bodovou tlakovou masáž spojenou s protahováním kloubů.

Erotický nádech dostaly tyto masáže, až po skončení války ve Vietnamu, kdy si některé ženy obohatily svoji práci o praktiky ze svých ložnic.

Laskání celým tělem je v Asii běžnou metodou navazování intimních vztahů. Dnes už není výsadou thajských žen. Rozšířila se i do západního světa, kde často nahrazuje necking a petting.

Doteky a následný orgasmus

Díky thajské masáži byste měli dosáhnout orgasmu působením celé plochy těla. Tak se odbourávají nejen zábrany a napětí, ale i strach ze selhání. Dělá to nejenom radost, ale u obou partnerů vyvolává smyslný kontakt těla spojený s dosažením orgasmu.

Při masáži jsou nejdůležitější doteky a uvědomění si přítomnosti partnera. Tělo leží na těle a jen nepatrnými pohyby dochází k pocítění různých zákoutí, výčnělků a sálavého tepla toho druhého.

Oba partneři by se měli bohatě natírat olejem, aby nedocházelo k suchému tření těl. Při roztírání je vhodné používat všech možných částí těla a využívat i svou přirozenou váhu. Nebojte si na partnera lehnout celou svou vahou. Nebojte se ho zalehnout. Chvilkové sevření může naopak působit víc než eroticky.

Olej roztírejte na celém těle partnera i za pomoci zadečku, ňader či rtů. A zkoušejte nejrůznější polohy. Lehněte si na sebe záda na záda, lehce se povalujte, chytněte se za ruce a poslouchejte navzájem svůj dech. Pak se může jeden z vás otočit a pokračovat v natírání.

Pauzy mezi roztíráním oleje zvyšují touhu po tom druhém a zesilující napětí zlepšuje celkový výsledek masáže.

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Polibek jako vášeň, chyták i test

Výzkum erotogenních zón na lidském těle je náročnou disciplínou. Každý člověk je totiž absolutní individualitou. Kromě specifických genetických znaků a otisků...

Výběr článků

Načítám