Hlavní obsah

Dcera ozdobila svatbu svého exmanžela a vlastní matky

Novinky, DPA, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Žena, kterou opustil manžel kvůli fyzické náklonnosti k matce, šla po rozvodu s nevěrníkem nově vzniknuvšímu páru v den jejich svatby za družičku. Podobný rodinný rébus se odehrál ve Skotsku.

Foto: Martin Šalek

Nová galerie by se měla otvírat 21.3.2013

Článek

Když Alison Smithová (20) uzavírala v listopadu 2001 v Angusu sňatek s Georgem Greenhowem (21), ještě netušila, že za pouhých deset dní jí bude manžel nevěrný.

Šok byl o to horší, že ho přistihla při cizoložnictví ve společné ložnici a navíc manželovou milenkou byla její vlastní matka Pat (44). Následoval urychlený rozvod. Ani soudce se nesnažil obě strany kvůli "choulostivému pozadí" celé záležitosti usmířit.

Alison: odpustila jsem 

Rok se sešel s rokem a zhrzená Alison všechno milencům odpustila. Počátkem září se dokonce zúčastnila jejich velkého dne D, a to v roli družičky vlastní matky.

"Nejdříve jsem byla pořádně znechucená. Dokázala jsem to však v sobě překonat při pohledu na Georgeovo štěstí prožívané po boku mojí matky. Nikdy se sice za nevěru neomluvil, ale každý děláme chyby," uvedla smířlivě pro časopis Closer Alison.

"Ztratila jsem muže, a získala tím otce," dodává odhodlaně.

Pravý sňatek bude daleko

Cesta za štěstím novomanželů však nebude jednoduchá. Sňatek se totiž už jednou měl konat. Celý obřad, včetně hostiny pro 50 lidí, byl ale zrušen kvůli článku ve skotském právu. Rozvedený muž se podle něj totiž nesmí oženit s matkou bývalé ženy, pokud ta ještě žije.

Pomocnou ruku Pat a Georgeovi na konec podal Closer, který uspořádal nový svatební obřad 2. září. Proběhl slib, polibek, přípitek, hostina i svatební noc... Uzavřený sňatek však není platný. Právo je právo, alespoň zatím. Pat a George se totiž chtějí nechat oddat někde v klidu v zahraničí, daleko od podivného skotského omezení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám