Hlavní obsah

Co muži při sexu očekávají od žen

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tipů, co uspokojí ženy při milování, co se jim líbí, nebo naopak nelíbí, po čem touží, jsou plné časopisy i internet. Poměrně méně se už ale píše o tom, co by měly ženy při milování dělat, respektive po čem touží jejich partneři. Vzájemná spokojenost je totiž nejdůležitější.

Foto: Profimedia.cz

I nové sexy prádlo dokáže muže velmi potěšit, stejně jako občasné převzetí inciativy při milování.

Článek

Bez ohledu na pohlaví chtějí všichni zažívat v partnerství uspokojivý a ne příliš jednotvárný milostný život. Bohužel ne vždy se to povede, protože se často jeden z partnerů soustředí pouze na vlastní potřeby a vlastní uspokojení.

Server Woman´s Day přinesl přehled několika tipů, po čem touží muži, aby jejich partnerky v ložnici praktikovaly.

Lechtivá konverzace 

Mužům nejde ani tak o to, aby žena komentovala nebo popisovala vše, co se v posteli děje. Správně zvolená slova ve správný čas, klidně i lechtivějšího rázu, prý ale dokážou doslova divy. Ne každá žena to dokáže, jak ale server podotýká, není třeba nijak výrazně překračovat svou komfortní zónu. I obyčejné fráze či slova jako „To je tak skvělé” nebo „Ještě” umí doslova zázraky.

Převzetí kontroly 

Ještě svůdnější než žena, která ví, co chce, je ta, která umí občas převzít kontrolu v posteli. Stejně tak přitažlivé je převzetí kontroly nad tím, v jaké pozici kdo bude.

Nové pozice 

Velmi svůdné pro muže také je, pokud žena přijde s něčím novým, co by chtěla při sexu vyzkoušet. A podle jejich vyjádření není ani tak důležité, aby u toho dosáhli uspokojení i oni. Prý jim stačí vědět, že dělají něco, co jejich partnerka chce.

Překvapení 

Muži milují překvapení stejně jako ženy. Přijít tak s nějakou maličkostí, která naznačí, že má partnerka stále zájem, není nikdy na škodu. S úspěchem se určitě setká například situace, kdy žena iniciuje sex ještě před tím, než ulehnou oba partneři do postele. Za zkoušku stojí i nové sexy prádlo či pomůcky, fantazii se meze nekladou.

Pamatujte, muži se rádi dívají 

Vizuální stimulace na muže zabere téměř vždy. A je jedno, jestli k většímu vzrušení partnera přispěje sexy prádlo nebo vhodně umístěné zrcadlo, ve kterém se mohou partneři během styku sledovat. Pro některé muže je doslova snem, když mohou partnerku pozorovat, jak se sama uspokojuje. Už jen proto, že vidí, co se ženě líbí a u čeho dosahuje nejintenzivnějšího prožitku.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se chovat v novém vztahu

Někteří lidé do nového roku vstoupí s předsevzetím, jiným se podaří si najít nového partnera. Začátky vztahu jsou vždy krásné, nicméně je dobré si, bez ohledu...

Sexuální abstinence posiluje imunitu

Trápí vás slabá imunita, každou nemoc i nachlazení chytnete a stále nevíte, v čem je problém? Vědci možná problém rozluštili. Zjistili totiž, že když některým...

Výběr článků

Načítám